Homepage  / Netflix

Ce spune Henry Cavill despre sezonul al treilea din „The Witcher”, a cărui premieră e așteptată luna viitoare, la Netflix

Ce spune Henry Cavill despre sezonul al treilea din „The Witcher”, a cărui premieră e așteptată luna viitoare, la Netflix

de Mioara Tronaru,

Sezonul al treilea din „The Witcher” (2019) va fi ultimul în care îl vom vedea pe Henry Cavill în rolul lui Geralt din Rivia. Așa cum s-a anunțat deja, spre marea dezamăgire a fanilor care nu sunt deloc mulțumiți de decizia luată, actorul va fi înlocuit cu Liam Hemsworth. Dar Cavill, mare fan al jocului video și al seriei de cărți după care s-a adaptat serialul, este încă în continuare foarte atașat de proiect.

„Eroii noștri vor coborî în goapa cu lei”

După noua modă, de a trage și mai mult de răbdarea fanilor, noile episoade din „The Witcher” vor fi disponibile pe platformă în nouă părți: prima parte a sezonului al treilea va fi pe platforma de streaming din 29 iunie, iar pentru cea de-a doua, va trebui să mai așteptăm până pe 27 iulie.

Dar Henry Cavill e convins că merită toată așteptarea și spune că vom avea parte de noi provocări narative.

În cursul interviului pentru Tudum, actorul a dezvăluit faptul că descoperirea originilor lui Ciri, personaj interpretat de actrița Freya Allan, va avea consecințe dramatice, iar trio-ul format din Geralt, Yennefer, jucată de Anya Chalotra, și Ciri se va deplasa printr-un teritoriu complet ostil.

„Nu mai sunt niște ipoteze teoretice, se trece la practică. Și totul va fi foarte, foarte periculos. Fiecare dintre deplasările lor va fi ca și cum eroii noștri ar coborî în goapa cu lei”, spune Henry Cavill.

Supraviețuirea va fi deci obiectivul principal al celebrului vrăjitor, care nu va fi deloc interesat de a lua parte la vreunul dintre comploturile sau conflictele politice și armate, care răvășesc Continentul. În ochii lui Geralt din Rivia, încă un război în plus nu înseamnă mare lucru, pentru că știe că finalul acestuia nu va fi diferit de celelalte conflicte la care a mai asistat.

Henry Cavill, „The Witcher”

În același timp, în cursul acestui cel de-al treilea sezon, Geralt va avea și un rol nou în poveste. Va fi un fel de înlocuitor de tată pentru Ciri. Poziție care îi convine perfect vrăjitorului, după cum recunoaște actorul Henry Cavill care spune că în noua situație Geralt se simte „ca peștele în apă”. Și că, evident, acest lucru va strânge și mai mult legăturile dintre vrăjitor și tânără.

Unde îl vom mai vedea pe Henry Cavill

După despărțirea de „The Witcher”, actorul a fost foarte curtat de toată lumea din industrie. Drept urmare, Henry Cavill are acum șapte noi proiecte în diverse stadii de producție.

Cel mai aproape de finalizare, a cărui premieră încă nu a fost stabilită, dar e așteptat anul acesta pe marile ecrane, este „Argylle” (2023).

„Argylle” este un film cu spioni, regizat și produs de Matthew Vaughn („Stardust”, „Kick-Ass”, „X-Men: First Class”, „Kingsman: The Secret Service”) și scris de Jason Fuchs („Ice Age: Continental Drift”, „Pan”, „Wonder Woman”), care adaptează un roman încă nelansat al misterioasei scriitoare Elly Conway.

Alături de Henry Cavill, din distribuție, mai fac parte: Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, John Cena, Dua Lipa, Ariana DeBose, Rob Delaney, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Samuel L. Jackson.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton