Homepage  / Vedete străine

Ce spune Jeremy Strong despre comentariile lui Brian Cox la adresa lui. Când vom vedea noul sezon din „Succesiunea”

Ce spune Jeremy Strong despre comentariile lui Brian Cox la adresa lui. Când vom vedea noul sezon din „Succesiunea”

de Andreea Hentea,

După ce Brian Cox (76 de ani), interpretul tatălui său în celebrul și multipremiatul serial „Succesiunea” (care va reveni la HBO Max pe 26 martie, cu sezonul al patrulea), s-a arătat îngrijorat de metoda lui de interpretare, Jeremy Strong (44 de ani) a comentat: „Și-a câștigat dreptul de a spune orice are chef despre mine!”, scrie variety.com.

Jeremy Strong, unul dintre cei mai apreciați actori din excelenta distribuție a serialului „Succesiunea”, a declarat despre colegul său de serial, într-un interviu recent pentru GQ: „Brian Cox și-a câștigat dreptul de a spune în presă orice vrea despre mine!”.

Ce a spus Brian Cox

Replica lui Strong vine după ce veteranul Brian Cox și-a exprimat public îngrijorarea cu privire la celebra metodă de actorie (este vorba despre renumita „metodă” lansată și dezvoltată de legendarul actor și regizor rus Konstantin Stanislavski în primele trei decenii ale secolului XX, care susținea că actorii trebuie să apeleze la experiențele personale pentru a se apropia de experiențele personajelor lor, folosindu-și „memoria emoțională” și care a influențat nenumărați mari actori de-a lungul timpului – n.r.), metodă practicată inclusiv de Jeremy Strong.

Brian Cox a declarat la un moment pentru The New Yorker: „Am mai lucrat cu actori intenși. Cred că este o boală deosebit de americană această incapacitate de a te separa de tine însuți în timp ce îți joci rolul”. Experimentatul actor a adăugat: „Rezultatul pe care îl obține Jeremy este întotdeauna grozav. Îmi fac doar griji pentru ceea ce își face lui însuși, pentru zbuciumul emoțional la care se supune pentru a se pregăti”.

Brian Cox a vorbit ulterior despre Jeremy Strong inclusiv la populara emisiune „Late Night with Seth Meyers”, spunând: „Devine obsedat de muncă. Și îmi fac griji pentru ce i se întâmplă, fiindcă dacă nu te poți despărți de această stare – pentru că ai de-a face zilnic cu ea -, nu-i poți rezista. În cele din urmă, te extenuezi. Pentru mine, Daniel Day-Lewis e un exemplu în acest sens. El a hotărât să se retragă la 55 de ani și pentru că nu putea continua să facă asta zilnic. Este devorator. Și îmi fac griji pentru asta. Sigur, rezultatul este întotdeauna excepțional, iar toată lumea vede asta la Jeremy”, a adăugat Cox.

Ce a răspuns Jeremy Strong

Jeremy Strong, care este pe coperta numărului din martie al revistei GQ, a declarat publicației că nu a vorbit niciodată cu Brian Cox sau cu alți colegi din „Succesiunea” despre atenția constantă a presei cu privire la maniera lui de a juca.

„Fiecare are dreptul să aibă sentimentele sale”, a spus Strong. „Iar Brian Cox, de exemplu, și-a câștigat dreptul de a spune orice naiba vrea despre mine. Nu era nevoie să ripostez la asta sau să îl cenzurez. Sunt foarte atașat de frații mei și de tatăl meu din serial. Suntem chiar ca într-o familie, în care poate că nu-ți plac întotdeauna ai tăi, dar îi respecți întotdeauna. Sunt sigur că toți colegii mei cred asta”.

Fiindcă Brian Cox a mai spus și că „Există o anumită durere în adâncul lui Jeremy, o simt”, Strong a răspuns că nu este neapărat de acord cu o asemenea afirmație. „Chiar nu cred că e vorba despre așa ceva, a mai spus actorul pentru GQ. „Cu siguranță, este multă durere în Kendall (personajul său din serial – n.r.), dar nu l-am simțit cu adevărat pe Brian dincolo de marginile ei”.

Deși în presă este analizată mereu maniera sa de interpretare, Jeremy Strong a declarat că nu are deloc intenția să o schimbe. „Să modific sau să îmi compromit modul în care am jucat toată viața și în care cred? Nici nu mă gândesc! Voi face în continuare tot ce pot ca să joc bine. Ceea ce nu înseamnă că funcționează la fel și pentru alți oameni. Ține de concentrarea autonomă și este o experiență complet solitară”.

Când revine „Succesiunea”

Jeremy Strong va reveni în centrul atenției – alături de întreaga distribuție – o dată cu sezonul patru al serialului „Succesiunea”, care va fi difuzat de HBO Max din 26 martie. Serialul a câștigat numeroase premii de la lansarea sa din 2018. Producția a primit Globul de Aur pentru cel mai bun serial în 2020, an în care și Brian Cox a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor într-un serial la categoria dramă. În 2022, „Succesiunea” a primit iar Globul de Aur pentru cel mai bun serial, iar actorii premiați au fost Jeremy Strong și Sarah Snook.

Alături de Brian Cox și de Jeremy Strong, din distribuția recurentă a serialului mai fac parte Sarah Snook, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Dagmara Dominczyk și Sanaa Lathan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton