Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce spune Matthew McConaughey despre revenirea sa în „Magic Mike 3”. Mesajul transmis lui Channing Tatum

Ce spune Matthew McConaughey despre revenirea sa în „Magic Mike 3”. Mesajul transmis lui Channing Tatum

de Andra Stana,

Matthew McConaughey ar putea reveni în cel de-al treilea film din seria „Magic Mike”. Iată ce i-a transmis actorul de 52 de ani lui Channing Tatum referitor la implicarea sa în „Magic Mike’s Last Dance”.

În filmul original cu Channing Tatum, McConaughey a jucat rolul proprietarului clubului de striptease. Apoi, actorul a optat să nu mai apară în al doilea lungmetraj. Acum, Matthew pare pregătit pentru filmul cu numărul 3.

„Channing Tatum, sună-mă, frate! Nu am auzit de tine!” a spus el într-o discuție recentă cu Variety, scrie filmnow.ro.

Cu toate acestea, Matthew a adăugat că nu știe sigur în acest moment dacă se va întoarce: „Ar trebui să citesc mai întâi scenariul. A fost foarte distractiv să fac primul film”, a împărtășit el.

De regia viitorului film „Magic Mike’s Last Dance” se va ocupa Steven Soderbergh.

A fost prea scump pentru „Magic Mike XXL”

În al doilea „Magic Mike”, Matthew McConaughey nu și-a reluat rolul Dallas, vechi streaper, proprietarul clubului Xquisite din Miami și șeful personajului interpretat de Channing Tatum. Chiar regizorul peliculei, Gregory Jacobs, a fost cel care a confirmat știrea pentru site-ul The Playlist. În acel moment s-au potolit zvonurile care circulau deja privind absența lui McConaughey pe genericul continuării de la ”Magic Mike”, din cauză că ”actorul costă prea mult după ce a luat Oscarul” pentru ”Dallas Buyers Club”.

Mare păcat căci Dallas cu aerul său de cowboy și filosofia de vestiar era de departe cel mai bun personaj din filmul (care a avut un succes imens la box-office: 167,2 milioane de dolari din încasări la un buget de numai 7 milioane!) regizat de Steven Soderbergh.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton