Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Nicole Cherry despre o a doua sarcină. De ce își dorește să fie mamă de băiat

Ce spune Nicole Cherry despre o a doua sarcină. De ce își dorește să fie mamă de băiat
7

de Roxana Mirea,

Nicole Cherry a devenit mamă anul trecut, atunci când a adus pe lume o fetiță superbă. Artista și soțul ei trăiesc clipe magice de când a apărut Anastasia în viețile lor. Micuța are aproape un an, dar Nicole Cherry se gândește deja la cum ar fi să mai aibă un copil. Vedeta nu exclude posibilitatea unei a doua sarcini și își dorește să devină mamă de băiat.

Nicole Cherry, primele declarații despre o a doua sarcină

Nicole Cherry trăiește clipe unice de când a devenit mamă unei fetițe. Anastasia are aproape un an și le înseninează zilele părinților ei. Ei bine, Nicole Cherry se gândește deja la a doua sarcină, dorindu-și să devină și mamă de băiat. Ea a ajuns deja la concluzia că este mai greu să crești fete.

Mult timp am crezut, până să aflu e va fi Anastasia, că voi fi mamă de băiat. Mi se părea mie că am față de mamă de băiat și cred că și oamenii îmi spuneau mai des asta, dar a ieșit fetiță. Până la urmă nu știi a doua încercare ce o să fie, ce urmează. (…) După experiența pe care am acumulat-o în primul an cu Anastasia … e greu cu fetițele, cred că e mai greu decât cu băieții și din ce am auzit eu, aș opta pentru un băiat”, a spus Nicole Cherry, pentru Antena Stars, portivit spynews.ro.

nicole-cherry-primele-declaratii-despre-o-a-doua-sarcina-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Chiar dacă mai sunt mulți ani până atunci, Nicole Cherry s-a gândit deja cum va reacționa atunci când fiica ei va veni acasă cu un băiat.

Eu probabil o să zic ”Ce e cu el? De unde a apărut? Câți ani are? Ce familie are? .., Dar nu la modul de vreun statut financiar, ci pur și simplu că părinții lui sunt oameni cu capul pe umeri și a primit o educație bună. La asta mă gândesc eu. Nu îmi doresc ceva din punct de vedere financiar pentru Anastasia. Sănătate și să aibă noroc de oameni buni, care s-o ajute în viață să evolueze”, a mai dezvăluit artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton