Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Octavia Geamănu despre o eventuală plecare de la Observator. „Nu sunt înnebunită să apar la TV”

Ce spune Octavia Geamănu despre o eventuală plecare de la Observator. „Nu sunt înnebunită să apar la TV”
10

de Roxana Mirea,

Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor Observator de la Antena 1, are o familie superbă și o carieră de succes. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre o potențială plecare a ei de la Observator. Aceasta a spus că oamenii se schimbă și că, la un moment dat, își doresc altceva.

Octavia Geamănu, despre o eventuală plecare de la Observator

Octavia Geamănu, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit că va veni un moment în care va renunța la rolul de prezentatoare a știrilor Obserator de la Antena 1. Vedeta a spus că îi place jobul pe care îl are, însă nu este înnebunită să apară la televizor.

„Viaţa-i viaţă, am primit-o de la Divinitate. Ca de altfel tot ce ne înconjoară. Jobul face parte din viaţă. Dar joburile se mai şi schimbă. Noi ne schimbăm, ne dorim altceva la un moment dat… Chiar mâine-mâine nu se va întâmpla asta, să renunţ la Observator, însă în viitor cu siguranţă da. O să vină totul într-un firesc. Cred foarte mult în Destinul meu.

Evoluez zilnic, învăţ, mă dezvolt pentru o etapă firească din punct de vedere profesional. Să ştii că eu nu sunt înnebunită “să apar” la TV. Îmi place enorm ceea ce fac, mi se potriveşte şi se “întâmplă” ca asta să se petreacă în acest mediu. Dar nu mă simt legată de un job anume. Nici n-ar fi sănătos să fie aşa. Viaţa trebuie trăită fără încrâncenare ori ataşamente de orice natură. Trebuie trăită cu încredere şi spirit. Sau, cel puţin, aşa vreau eu să trăiesc”, a povestit Octavia Geamănu pentru okmagazine.ro.

octavia geamanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum o surprinde soțul pe Octavia Geamănu

Octavia Geamănu s-a căsătorit civil cu Marian Ionescu în 2015, iar cinci ani mai târziu au organizat cununia religioasă. Prezentatoarea TV și artistul au împreună un băiețel, pe Andrei. Chiar și după atâta timp, Marian încă o surprinde pe Octavia cu diverse cadouri.

Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place”, a mai declarat Octavia Geamănu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton