Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce spune Özge Özberk din serialul „A doua șansă” despre colegul ei, Kutsi

Ce spune Özge Özberk din serialul „A doua șansă” despre colegul ei, Kutsi

de Redactia Tvmania

Özge Özberk, protagonista serialului turcesc “A doua șansă”, difuzat luni până joi, de la ora 19.00, de Happy Channel, mărturisește că a existat o colaborare foarte bună între ea și ceilalți actori din distribuţie. Despre Kutsi, actorul şi cântăreţul turc care joacă personajul masculin principal, Özge a avut numai cuvinte de laudă.

“Kutsi este făcut pentru rolul lui Mirat. Gândirea, modul în care privește viața, generozitatea, toate aceste trăsături se suprapun exact cu personalitatea lui Mirat. Unul dintre lucrurile importante pentru ca un proiect să aibă succes este o distribuție bună. A existat o potrivire foarte bună și cu ceilalți actori, nu numai cu el”, a declarat Özge în cadrul unui interviu pentru site-ul milliyet.com.

Producţia „A doua șansă” (în original „Kalbimdeki Deniz”), difuzată în ţara de origine între 22 octombrie 2016 – 17 iunie 2017, spune povestea lui Deniz Öztuna (Özge Özberk), o femeie a cărei viaţă ia o turnură dramatică în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată ea trebuie să găsească forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. Deniz are o nouă şansă la iubire când îl întâlneşte pe Mirat Yavuz (Kutsi).

După serialul “A doua șansă”, Özge (41 de ani) a jucat în comedia SF „Arif v 216”, care a avut premiera la începutul anului în Turcia. Actriţa este căsătorită cu afaceristul Hayim Sadioglu şi au împreună un băiat în vârstă de 10 ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton