Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Selly despre căsătoria cu iubita lui, Smaranda. În ce investește banii

Ce spune Selly despre căsătoria cu iubita lui, Smaranda. În ce investește banii
10

de Roxana Mirea,

Andrei Șelaru, alias Selly, în vârstă de 21 de ani este cel mai celebru vlogger de la noi, având pe YouTube 3,12 milioane de abonați. Nu doar pe plan profesional îi merge foarte bine, dar și pe plan personal. Selly trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Smaranda. Cei doi sunt împreună de patru ani de zile. Iată ce a spus Selly despre căsătoria cu iubita lui.

Selly, despre căsătoria cu iubita lui

Selly trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, Smaranda. Cei doi sunt împreună de patru ani și, după spusele vloggerului, toată lumea îi întreabă dacă au planuri de căsătorie. Selly a declarat într-un interviu pentru click.ro că el și Smaranda lasă lucrurile să decurgă de la sine.

„Toată lumea mă întreabă asta (n.r. despre căsătorie). Facem patru ani de relație pe 21 septembrie. Căsătoria e o chestie simbolică. Instituția căsătoriei nu cred că mai contează atât de mult. Probabil că la un moment dat se va întâmpla, dar noi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine. Oricum suntem foarte tineri.

Mie îmi place foarte mult că am lângă mine o parteneră la fel de ocupată și o fată independentă care vrea să își croiască drumul ei în viață, și mi se pare cel mai important. De multe ori se întâmplă ca Smaranda să termine chiar mai târziu decât mine ea învață foarte mult Acum este în sesiune, Medicina este foarte grea, iar să fii medic e o meserie nobilă și o apreciez foarte mult. Eu nu aș putea niciodată să fac așa ceva, mi se pare imposibil de greu”, a declarat Selly pentru click.ro.

Selly-despre-casatoria-cu-iubita-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În ce investește Selly banii

Pe de altă parte, Selly spune că iubita lui are și o obsesie: curățenia. Smaranda este studență la Medicină și îi place ca totul să fie „steril și în ordine”. Întrebat dacă Smaranda are grijă de el atunci când e răcit, Selly a spus: „Da și are și niște obsesie din astea…”nu lăsa ud prin baie pentru că umezeală e un magnet de bacterii”. Dacă ea învață despre o bacterie, după aceea bacteriile alea sunt peste tot în viața noastră..vine bacteria aia. Deci este distrată cu partea asta de curățenie, de tot ce înseamnă să fie totul steril și în ordine.”

Selly a spus și în ce investeștii bani, dar a vorbit și despre achizițiile lui.

„Să știi că achiziții foarte mari nu am făcut până la vârsta asta, adică nu mi-am luat casă pentru că oricum prefer să stau în chirie. Sunt dinamic, sunt la vârsta la care nu știu exact ce îmi doresc de la o casă, nu am un stil pe care să mi-l doresc și atunci stau cu chirie. Eu, atunci când mă plictisesc, prefer să mă mut.

Am o mașină și cam atât. Eu prefer să îmi investesc momentan banii în afaceri, nu pe chestii din astea materiale. La toate videoclipurile pe care le facem se adună costuri foarte mari, de zeci de mii de euro, sunt unele lucruri pe care necunoscători au impresia că le fac gratis, mulți dintre ei nu se gândesc că noi lucrăm cu oameni foarte buni în piață, cu o aparatură foarte scumpă. Mie îmi place să lucrez cu profesioniști și automat oamenii cu cât sunt mai buni, cu atât sunt mai scumpi. Pe ce cheltui banii? Pe chirie, haine, mese la restaurante și investiția în afaceri”, a declarat Selly.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton