Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spune Teo Trandafir despre cel de-al treilea mariaj: „Niște acte, la un moment dat, ne vom gândi”

Ce spune Teo Trandafir despre cel de-al treilea mariaj: „Niște acte, la un moment dat, ne vom gândi”

de Redactia Tvmania

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi, a fost căsătorită de două ori, prima dată cu aviatorul Alexandru Trandafir (căsnicia a durat 6 ani), iar a doua oară, cu jucătorul de rugby Constantin Iosef (au divorțat după numai jumătate de an). Chiar dacă a fost dezamăgită, prezentatoarea Kanal D a mărturisit că nu spune nu unui nou mariaj, scrie libertatea.ro.

Teo (53 de ani) a dezvăluit, într-un interviu pentru revista VIVA, în ce condiții va face un așa pas important, după cele două divorțuri prin care a trecut.

„Da, pentru că am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil.

Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”, a spus Teo pentru sursa citată.

Întrebată cum nu ar trebui să fie bărbatul din viața ei, Teo a fost sinceră:

„Să nu fie tiran; e marea mea problemă. Cred că aș fi în stare să înțeleg orice, în afară de o mare trădare, de orice fel. Aș putea înțelege multe, dacă mi se explică”, a mai spus vedeta Kanal D.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton