Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune WRS despre veniturile lui materiale actuale și traiul modest. Cum încearcă să economisească bani

Ce spune WRS despre veniturile lui materiale actuale și traiul modest. Cum încearcă să economisească bani
7

de Roxana Mirea,

WRS, care a reprezentat România la Eurovision și care este acum concurent la „Te cunosc de undeva”, a mărturisit că traiul lui de zi cu zi este unul modest. Artistul a spus ce planuri de viitor are și cum încearcă să își economisească banii.

WRS, despre veniturile materiale și traiul modest

WRS, care face echipă cu Emilian la „Te cunosc de undeva”, emisiune difuzată de Antena 1, a mărturisit că duce un trai decent și că încearcă să economisească bani pentru că își dorește să-și construiască o casă.

Artistul spune că preferă să nu aibă „fițe de vedetă”. Acesta a declarat că merge cu bicicleta prin oraș, dar și cu metroul, iar când vine vorba de haine, preferă să nu arunce foarte mulți bani pe vestimentația lui. WRS își mai cumpără și haine second-hand sau îi mai face mama lui articole de îmbrăcăminte. În ceea ce privește veniturile lui, WRS spune că acum câștigă mai mulți bani decât înainte.

Opening Ceremony Of Eurovision Song Contest – TurinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Vreau să-mi cumpăr și eu un teren, vreau să-mi fac o casă. Am fost crescut la țară și de când m-am mutat la bloc, de 10 ani, simt că mă sufoc. Visez la grădina mea, cum cresc roșii, fac un solar …. (…) Acum am început să câștig mult mai bine față de cum trăiam înainte și sunt mult mai atent cu banii. Cumpăr și din second-hand-uri, merg la târguri, îmi mai face și maică-mea haine. Mi se pare că stilul e cumva … trebuie să fii tu și să porți tu haina. Evit ideea de snobism. Eu n-am d-astea, merg cu metroul în continuare, merg cu bicicleta în București, adică nu am fițe de vedete. Îmi place, că mă păstrează om. Vreau să păstrez contactul cu realitate, că noi artiștii mi se pare că trăim așa într-o bulă și uităm în ce lume trăim”, a spus WRS, pentru Antena Stars.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton