Homepage  / Filme Online / Netflix

Ce știm despre sezonul 2 din „Emily în Paris”. Când încep filmările serialului de la Netflix

Ce știm despre sezonul 2 din „Emily în Paris”. Când încep filmările serialului de la Netflix

de Redactia Tvmania

Sezonul 2 al simpaticului serial de la Netflix „Emily în Paris”, care explorează viața unei tinere americance la Paris, se pregătește de debutul filmărilor. Iată ce se știe până în acest moment despre soarta serialului și a personajelor atât de îndrăgite de public.

Platforma Netflix a reînnoit serialul „Emily în Paris” cu încă un sezon, al doilea, la o lună după premiera producției, imediat ce toată lumea a realizat succesul de care se bucură show-ul. Pe 11 noiembrie, Netflix a anunțat pe că seria cu actrița Lily Collins în rolul protagonistei va avea și sezonul doi.

Și acest sezon va fi realizat de casa de producție a creatorului Darren Star, care este omul din spatele altor producții de succes precum „Totul despre sex”, „Melrose Place”, „Beverly Hills 90210”.

 

Din cauza pandemiei, filmările la sezonul 2 au fost o vreme amânate. Producția sezonului 2 va începe la finalul acestei luni, urmând ca filmările efective să debuteze la Paris pe 3 mai, urmând să se termine în jurul datei de 19 iulie. Într-un interviu acordat Associated Press, Darren Starr a confirmat perioada anunțată, începutul lui mai- finalul lui iulie 2021. Apoi urmează câteva luni de post-producție, ceea ce înseamnă că seria va putea debuta cel mai devreme la finalul acestui an. Data realistă este însă începutul lui 2022.

 

 

Toți actorii din primul sezon și-au anunțat disponibilitatea pentru a-și relua rolurile: Lily Collins (Emily Cooper), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Samuel Arnold (Julian), Bruno Gouery (Luke), Camille Razat (Camille), William Abadie (Antione Lambert). Din câte se pare, actrița Kate Walsh, cunoscută din „Anatomia lui Grey”, care a avut un rol micuț în primul sezon, în rolul șefei din Chicago a lui Emily, va avea o prezență mai consistentă în acest sezon.

 

Într-un interviu acordat revistei Oprah, creatorul Darren Star a dat câteva informații despre ce să ne așteptăm de la al doilea sezon al Emily la Paris.

„În sezonul 2, Emily va fi mult mai integrată în lumea în care trăiește. Va fi un locuitor al orașului. Va avea picioarele mai mult pe pământ. Ea își face o viață acolo.”

După cum știți, la final de sezon, Emily și Gabriel au cedat în cele din urmă atracției dintre ei, așa că așteptăm să vedem cum va evolua relația dintre ei, mai ales că fosta iubită a lui Camille, cu care Emily e prietenă, revine în scenă după ce află că acesta nu mai părăsește orașul.

După cum a declarat producătorul, sezonul acesta ar putea explora mai mult și viața personajelor secundare, cum ar fi cea a lui Mindy, prietena lui Emily, sau cea a Sylviei, șefa protagonistei.

 


 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton