Homepage  / Netflix

Ce știm despre „Spiderhead”, noul film Netflix cu Chris Hemsworth

Ce știm despre „Spiderhead”, noul film Netflix cu Chris Hemsworth

de Andreea Hentea,

Noua colaborare dintre Chris Hemsworth și Netflix se numește „Spiderhead” și se va vedea pe platformă din 17 iunie 2022, informează site-ul whats-on-netflix.com.

După succesul extraordinar al filmului „Operațiunea de recuperare” / „Extraction” (2020), în care a jucat rolul principal (și care a devenit cea mai vizionată producție originală a platformei, cu peste 99 de milioane de vizionări în primele patru săptămâni de la lansare), Chris Hemsworth joacă din nou într-un film pe care îl vom vedea pe Netflix România din 17 iunie. 

SF-ul „Spiderhead” este regizat de Joseph Kosinski („Oblivion. Planeta uitată”, „Top Gun: Maverick”). Inițial, filmul urma să se lanseze în 2021, dar apoi Netflix a hotărât să-l lanseze pe 17 iunie 2022. 

SPIDERHEAD. Netflix © 2022

Medicamente pentru sentimente

Povestea se petrece în viitorul apropiat, într-o închisoare ultramodernă. În speranța că li se vor reduce pedepsele, condamnații au șansa de-a participa, ca voluntari, la un experiment menit să testeze un medicament revoluționar cu ajutorul căruia le pot fi induse diverse emoții.

După ce devin subiecții unei asemenea testări capabile să genereze sentimente de afecțiune, doi prizonieri reușesc să se apropie unul de celălalt.

Curând, ei încep totuși să pună la îndoială propriile sentimente și reacții, întrebându-se cât din ceea ce simt este real și cât le-a fost indus de medicament.

Ei încep să caute adevărul despre ceea ce li se întâmplă, dar directorul închisorii (jucat de Chris Hemsworth) vrea să le testeze limitele cu orice preț. 

Scenariul este scris de Rhett Reese și Paul Wernick, care au adaptat pentru ecran povestirea „Escape From Spiderhead”, scrisă de George Saunders.

Alături de Chris Hemsworth (pe care îl vom vedea în iulie, în cinematografe, în „Thor: Iubire și tunete” / „Thor: Love and Thunder”), în film vor juca Miles Teller („Fantastic Four”, „Whiplash”), Jurnee Smollett („Birds of Prey”, „Lovecraft Country”), Joey Viera („Romance on the Menu”, „Dora and the Lost City of Gold”), Sam Delich („Home and Away”) și Mark Paguio („Bump”) și Rachel Forsyth („Thor: Ragnarok”). Filmările la „Spiderhead” au început în luna noiembrie 2020 și au avut loc la Gold Coast, în Australia. 

Între timp, Chris Hemsworth a încheiat, de asemenea, filmările la așteptatul „Extraction 2” (regizat de Sam Hargrave), care au început în noiembrie anul trecut. El a reintrat în pielea mercenarului Tyler Rake, care la sfârșitul filmului „Extraction” era împușcat și cădea de pe un pod, dar care a reușit, evident, să supraviețuiască. Filmul nu are încă o dată stabilită pentru premieră.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton