Homepage  / Cinema

Ce știm despre „The Bikeriders”. Noul film al lui Tom Hardy are o întreagă distribuție strălucită

Ce știm despre „The Bikeriders”. Noul film al lui Tom Hardy are o întreagă distribuție strălucită

de Andreea Hentea,

Michael Shannon, Boyd Holbrook și Damon Herriman sunt cele mai noi nume care s-au alăturat distribuției excelente a filmului „The Bikeriders”, cu Tom Hardy în rolul principal, în care îi vom mai vedea pe Jodie Comer și Austin Butler, scrie deadline.com.

Distribuția noului film cu Tom Hardy, „The Bikeriders”, continuă să câștige nume sonore. Michael Shannon, Boyd Holbrook (pe care îl putem vedea la Netflix, ca antagonist, în „Sandman”) și Damon Herriman sunt cele mai noi nume care s-au alăturat echipei, în timp ce Tom Hardy, Jodie Comer și Austin Butler („Elvis”) erau deja la bord.

Jeff Nichols va regiza această ficțiune inspirată de imaginile celebrului fotograf și cineast american Danny Lyon și de cartea sa „The Bikeriders”, publicată în 1968. Filmul (aflat în pre-producție) urmărește o poveste originală, plasată în anii ’60, care are în centru apariția unui club de motocicliști în Midwest.

Privit prin poveștile membrilor săi, clubul se transformă, de-a lungul unui deceniu, ajungând o bandă violentă, care amenință, în cele din urmă, modul de viață cu totul special al grupului inițial.

Motocicliștii rebeli ai Americii revin

„The Bikeriders” a fost prima carte a lui Danny Lyon, un studiu asupra unui grup de motocicliști proscriși. Inițial, Lyon a început să le facă o serie de fotografii, în perioada 1963-1967, apoi a devenit el însuși un membru al clubului de motocicliști Chicago Outlaws și a călătorit alături de ei, împărtășindu-le stilul de viață. Potrivit lui Lyon însuși, imaginile sale au fost „o încercare de a consemna și de a celebra viața motocicliștilor americani”.

Seria de fotografii a lui Lyon a fost extrem de populară și de influentă între anii 1960 și 1970 (înainte ca Dennis Hopper să-i imortalizeze pe motocicliștii rebeli ai Americii în filmul-cult „Easy Rider”, din 1969). În 1967, Danny Lyon a fost invitat să se alăture prestigosului grup Magnum Photos, dar nu a devenit niciodată membru cu drepturi depline. În anii ’70, Lyon a contribuit și la proiectul „Documerica”, al Agenției pentru Protecția Mediului.

Aglomerație de talente

Pentru Michael Shannon și Jeff Nichols, filmul este un prilej excelent de-a colabora din nou, după ce au lucrat împreună la thrillerul psihologic „Take Shelter”, recompensat cu două premii la Cannes în 2011, făcând apoi echipă în mai multe filme. Michael Shannon este cunoscut pentru personajele sale „pe muchie”, deseori cu o latură sălbatică, fiind foarte apreciat în ultimii ani pentru rolurile din „Forma apei”, „La cuțite” și „Nouă străini”. El a reluat în „The Flash”, la care s-au încheiat deja filmările, rolul fiorosului general Zod, pe care l-a jucat și în „Man of Steel: Eroul” și în „Batman vs. Superman: Zorii dreptății”.

Damon Herriman, care a jucat în „A fost odată… la Hollywood”, al lui Tarantino, a încheiat recent filmările la drama fantastică „The Portable Door”, cu Sam Neill și Christoph Waltz, și la thrillerul „Run Rabbit Run”, regizat de Daina Reid, în care a jucat alături de Greta Scacchi și Sarah Snook.

Austin Butler (care a jucat, și el, în „A fost odată… la Hollywood”) tocmai a fost aclamat în lume pentru rolul lui Elvis Presley din recentul film al lui Baz Luhrmann. Boyd Holbrook, care a fost foarte solicitat de rolul antagonistului din serialul „Sandman”, disponibil la Netflix, a încheiat, de asemenea, filmările la a cincea aventură a lui Indiana Jones 5, în care îl vom vedea în vara viitoare, alături de Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge și Mads Mikkelsen.

După faimosul „Obsesia Evei”, Jodie Comer a jucat în excelentul „Ultimul duel” (în care o putem revedea la Disney+), regizat de Ridley Scott, și în tulburătoarea dramă „Help” (disponibilă la HBO Max).

Tom Hardy urmează să înceapă filmările nu doar la acest „The Bikeriders”, ci și la „Venom 3”, care va fi regizat de Andy Serkis.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton