Homepage  / Seriale / Seriale americane

Ce știm despre următorul sezon, al 4-lea, din „The Crown”

Ce știm despre următorul sezon, al 4-lea, din „The Crown”
8

de Redactia Tvmania

Nenumărate proiecte de filme și seriale au fost afectate de pandemia de coronavirus peste tot în lume, dar „The Crown” nu s-ar număra printre ele, cel puțin momentan. 

La mijlocul lunii martie, echipa de producție a lăudatului serial Netflix, scria Deadline, s-a grăbit să termine filmările pentru următorul sezon, cel de-al patrulea, cu ultimele scene trase chiar înainte ca întreaga Mare Britanie să fie închisă pentru a opri răspândirea bolii.

Dacă lucrurile se vor întoarce la normal, acest sezon 4 din serialul dedicat Casei Regale Britanice ar putea fi lansat la sfârșitul anului, în noiembrie sau decembrie, așa cum s-a întâmplat cu toate cele trei sezoane anterioare. 

Într-un interviu pentru „Harper’s Bazaar” din noiembrie 2019, Josh O’Connor, adică interpretul Prințului Charles din sezonul 3, declara că lucrul la sezonul nou era, la momentul respectiv, chiar avansat:

„Filmăm deja de ceva vreme. Abia aștept să terminăm și să împărtășim totul cu publicul, undeva în 2020, cred”.

Doar că în noiembrie anul trecut, nimeni nu învățase cuvântul „coronavirus”. Acum, chiar dacă filmările au fost terminate la timp, rămâne întrebarea dacă faza de post-producție de la „The Crown” 4 va putea fi terminată în timp util sau Netflix – care anunța luna trecută că are încă destulă marfă nouă cât să continue două, trei luni cu lansările programate  – va amâna episoadele noi.

În acest sezon 4, se vor întoarce în mare parte actorii care au apărut și în sezonul 3, lansat în noiembrie 2019: Olivia Colman este Regina Elisabeta a II-a, Tobias Menzies este Prințul Philip, Helena Bonham Carter este Prințesa Margareta. Producătorii vor introduce și figuri noi: Gillian Anderson va fi Margaret Thatcher, iar relativ necunoscuta actriță Emma Corrin va fi Prințesa Diana.

emma-corrin-princess-diana-thecrown-1554904000Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

 

În februarie, Netflix a mai anunțat că Olivia Colman va fi înlocuită, în rolul Reginei Elisabeta a II-a, de Imelda Staunton („Harry Potter”, „Downton Abbey”) și că sezonul 5 va fi și ultimul al serialului. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton