Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă de bani a câștigat Dan Ursa, de fapt, la Survivor România 2023. Pleacă acasă cu o mică avere

Ce sumă de bani a câștigat Dan Ursa, de fapt, la Survivor România 2023. Pleacă acasă cu o mică avere
7

de Andra Stana,

Viața lui Dan Ursa s-a schimbat radical miercuri, 24 mai, când a câștigat marele premiu Survivor România 2023. Fostul Războinic a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă aceasta nu este suma reală cu care va pleca acasă în urma competiției de la Pro TV.

Care este suma reală cu care Dan Ursa pleacă de la Survivor România 2023

După 5 luni petrecute în Republica Dominicană, trei concurenți au ajuns în ultima etapă a emisiunii Survivor România 2023. Pentru marele premiu au luptat Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. În final, câștigătorul competiției de la Pro TV a fost nimeni altul decât Ursa. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și a afirmat mereu că scopul final este să câștige marele trofeu.

Acum, mulți se întreabă câți bani a câștigat Dan Ursa după Survivor România 2023.

Aseară, după mai bine de cinci luni de zile, cu multe probe extrem de dificile și momente tensionate, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa au concurat în finala Survivor România 2023. Pe 24 mai, finaliștii au participat la ultimele probe ale competiției. Multă lume a crezut că Carmen Grebenișan, un cunoscut influencer, va câștiga concursul.

Cu toate acestea, Carmen a fost eliminată în prima etapă a voturilor. Cu alte cuvinte, în finală au mai rămas apoi Ursa și Krișan. Cei doi au așteptat emoționați decizia publicului. „Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!”, a spus Dan Ursa care, în final, a câștigat ediția din 2023 a show-ului de la Pro TV, prezentat de Daniel Pavel.

Ce sumă de bani a câștigat Dan Ursa, de fapt, la Survivor România 2023. Pleacă acasă cu o mică avereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Dan Ursa pleacă acasă cu o sumă mult mai mare decât cea declarată la televizor. Chiar dacă marele premiu are o valoare de 100.000 de euro, din această sumă se vor scădea impozitele, iar Ursa va rămâne, de fapt, cu 84.000 de euro în mână. Asta pentru că statul impozitează suma întreagă de 100.000 de euro cu 16%, adică 16.000 de euro.

În plus, pentru că Dan Ursa a rezistat 21 de săptămâni în show-ul de la Pro TV, iar pentru fiecare dintre ele a încasat câte 1.500 de euro, înseamnă că doar pentru participare a primit în jur de 31.500 de euro, scrie playsport.ro.

În concluzie, după ce a câștigat Survivor România 2023, Dan Ursa a primit de la Pro TV în jur de 115.500 de euro, o mică avere.

Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a precizat Dan Ursa, după ce a devenit câștigătorul Survivor România 2023, potrivit celor de la protv.ro.

Cine este Dan Ursa, câștigatorul Survivor România 2023

Daniel Ursa, câștigătorul Survivor România 2023, este director zonal de vânzări. Compania la care acesta ocupă această funcție se numește Makita România, ce produce și vinde motoare electrice, potrivit ObiectivSm.ro.

Timp de cinci ani, Dan Ursa a fost director de vânzări (pe zona Ardeal) la Karcher România. De atunci, el a ocupat aceeași funcție, tot pe zona Ardeal, dar și la Makita România.

Dan Ursa a generat o surpriză uriașă la proba cântarului din martie 2023 de la Survivor România 2023. Este concurentul care a slăbit cel mai mult. Și asta pentru că a venit cu 116 kg și a ajuns să cântărească 99 kg.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi! Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie.”, a scris Dan Ursa pe contul de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton