Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă de bani câștigă Anca Serea pe an din activitatea de influencer. „Este o meserie nouă, care a luat amploare”

Ce sumă de bani câștigă Anca Serea pe an din activitatea de influencer. „Este o meserie nouă, care a luat amploare”
9

de Roxana Mirea,

Anca Serea a debutat ca fotomodel, iar apoi a devenit prezentatoare de televiziune. Acum, vedeta activează ca influencer în mediul online și se bucură de confort financiar datorită proiectelor pe care le are. Iată ce sumă de bani câștigă Anca Serea pe an din activitatea de influencer.

Ce sumă de bani câștigă Anca Serea pe an din activitatea de influencer

Anca Serea, în vârstă de 42 de ani, a fost invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV. În cadrul emisiunii, vedeta a fost întrebată câți bani câștigă pe ani din activitatea de înfluencer. Anca Serea n-a stat prea mult pe gânduri și a mărturisit că ea câștigă peste 100.000 de euro ca influencer.

Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect”, a explicat Anca Serea, potrivit libertatea.ro.

„Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea. Cred că în domeniul în care activăm noi este loc pentru toată lumea și nu am un model pe care îl urmez. Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă”, a mai spus vedeta.

anca-serea-auditii-stand-up-revolution-episod-07Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Nu știu dacă să spun că eu câștig mult sau puțin”

Anca Serea a mărturisit că are proiecte care îi aduc sume mari de bani, dar acceptă și proiecte mai mici. Soția lui Adi Sînă nu are tarife fixe și acceptă și proiecte mai mici pentru că este recunoscătoare pentru că „dintr-o mare de fete frumoase și de alte mămici mă aleg pe mine”.

„Este o meserie nouă, care a luat amploare. Nu știu dacă să spun că eu câștig mult sau puțin. Câștig pe măsura activității unui om de 20 și ceva de ani. Sunt convinsă că sunt alți oameni care… Eu nu am niște tarife fixe, eu accept în general toate proiectele care mi se propun pentru că sunt superrecunoscătoare fie că sunt pe o sumă mai mică sau mai mare.

Le mulțumesc de fiecare dată și sunt recunoscătoare pentru că s-au gândit la mine. Până la urmă, dintr-o mare de fete frumoase și de alte mămici mă aleg pe mine. E cea mai mare mulțumire. Dar da, sunt proiecte care sunt foarte bănoase și proiecte mai puțin. Nu o fac pentru bani, cred că lucrurile s-au legat și e un mare avantaj”, a mai dezvăluit soția lui Adi Sînă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton