Homepage  / Vedete româneşti

Ce sumă uriașă de bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. „Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”

Ce sumă uriașă de bani a primit Bianca Drăgușanu pentru a participa la Asia Express. „Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”
8

de Roxana Mirea,

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce sumă de bani a primit pentru a participa la „Asia Express”. Acum câțiva ani, prezentatoarea emisiunii „Detectorul de Minciuni”, de la Kanal D2, a participat la show-ul de la Antena 1 împreună cu sora ei. Bianca n-a rezistat prea mult în competiție, așa că a cerut să i se permită să meargă acasă.

Câți bani a primit Bianca Drăgușanu să participe la Asia Express

Bianca Drăgușanu a participat la „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Diva nu și-a mai dorit să rămână în competiție, așa că a cerut constant să plece acasă, până în momentul în care dorința i s-a îndeplinit. A rezistat doar două săptămâni în show-ul de la Antena 1, însă a primit bani mulți pentru apariția sa în emisiune.

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”, a povestit Bianca Drăgușanu pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce a pierdut procesul intentat Claudiei PătrășcanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Așadar, după experiența show-ului de la Antena 1, Bianca Drăgușanu nici nu vrea să audă de vreo participare la Survivor România sau America Express.

Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un milion de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a completat diva.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton