Homepage  / Vedete româneşti

Ce talente neașteptate au fiicele Gabrielei Cristea. Ce dezvăluiri a făcut Tavi Clonda

Ce talente neașteptate au fiicele Gabrielei Cristea. Ce dezvăluiri a făcut Tavi Clonda
10

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe superbe. Victoria și Iris nu sunt doar frumoase, ci și foarte taletate. Tavi a dezvălui că Victoria este talentată la cântat și au de gând să meargă cu ea la lecții de pian și chitară. Pe de altă parte, artistul a spus și cum va proceda dacă fiicele lui vor deveni persoane publice.

Ce talente au fiicele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda

Tavi Conda a ofeit recent un interviu, unde a dezvăluit ce talente au fiicele lui și ale Gabrielei Cristea. Se pare că Victoria și Iris cântă foarte bine. Cei doi soți vor s-o dea pe Victoria la lecții de pian și chitară. În plus, fetița își compune deja singură cântecelele.

„Amândouă cântă foarte bine. Cea mică are o dicție bună și o voce frumoasă și la microfon. Cea mare deja știe cântecele, o să o dăm la pian și la chitară, îi place foarte mult. Este important ca micuții să își descopere talentele. Victoria este talentată la cântat. Bine, este adevărat că și Gabriela cântă, doar că nu a profesat, nu a făcut totul profesionist, însă are ureche muzicală, știe să cânte, are tot tacâmul. Până acum, Victoria pare atrasă de partea aceasta, este sensibilă, își compune singură cântecele. Îi place să inventeze. Vedem ce o să facă în viață, își va alege singură, dar este clar talentată”, a povestit Tavi Clonda pentru ego.ro.

tavi clonda gabriela cristeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Va trebui să le protejez de absolut orice”

În cazul în care Victoria și Iris vor deveni persoane publice, Tavi Clonda știe că va trebuie să le protejeze pe fiicele lui de „absolut orice”. Totuși, artistul nu vrea să se gândească prea mult la faptul că micuțele vor crește.

Va trebui să fac cam tot ce au făcut toți tații de fete care au fost celebre, printre care tatăl Andrei, tatăl lui Beyonce, tatăl tenismenelor Serena și Venus. Va trebui să le protejez de absolut orice, o să fie monitorizate permanent. Nu o să fie ușor, dar să vedem ce cale o să își aleagă. Am zis că le luăm pas cu pas ca să nu o iau razna. Mai întâi grădinița, apoi clasa 0, apoi lecții de chitară, pian, canto, balet, gimnastică. Nu vreau să mă gândesc prea mult la faptul că o să crească, se adună responsabilitățile și o să mi se pară foarte greu. Este important ca eu și Gabriela să fim bine și sănătoși. O să le rezolvăm pe toate”, a mai povestit Tavi pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton