Homepage  / Seriale / Telenovele

Ce telenovele pregătesc Telemundo și Televisa după perioada de carantină

Ce telenovele pregătesc Telemundo și Televisa după perioada de carantină

de Redactia Tvmania

Pandemia cauzată de noul coronavirus a sistat și în Mexic producțiile pe care le pregăteau companiile Telemundo și Televisa, principalele rețele de televiziune mexicane. Chiar dacă pentru moment activitatea a fost sistată, filmările unor producții începuseră deja, iar lumea se așteaptă ca după această perioadă totul să revină pe cât posibil la normal.

 

 

„Imperio de mentiras”, producția Televisa, îi are în rolurile principale pe Angelique Boyer și Andrés Palacios

Telenovela a cărei protagonistă este Angelique Boyer va fi remake-ul serialului turcesc „Dragoste de contrabandă’ (Kara Para Aşk), iar premiera în țara de origine era programată pentru luna mai. Din distribuție mai fac parte Susana Gonzales, Cezar Evora și Scarlet Gruber. În noua telenovelă numită „Imperio de mentiras” („Imperiul minciunilor”), ale cărei filmări au început pe 2 martie, Leticia Calderon va fi mama personajului pe care Angelique Boyer îl va interpreta.

„Este o poveste turcească foarte amplă, dar noi vom face doar 80 de episoade. Are multă acțiune și o mare poveste de dragoste. Sunt foarte încântată pentru că este un proiect foarte bun”, declara în luna martie Angelique Boyer pentru People en Espanol.

Angelique va juca alături de Andres Palacios („Te voi găsi, te voi iubi”), cel care de curând a jucat alături de  Sandra Echeverría în noua versiune a telenovelei „Uzurpatoarea’. Va fi prima oară când cei doi vor juca într-o producție tv.

 

După o pauză de trei ani, Daniela Romo revine pe micile ecrane alături de David Zepeda („Legea iubirii”) și Claudia Alvarez („Pe tărâmul dorinței”)

Claudia Álvarez și Daniela Romo vor fi protagonistele unei noi producții pregătită tot de Televisa care se va numi „Vencer el desamor”.  Melodrama, ale cărei filmări au fost anulate din cauza coronavirusului, va relata povestea a patru femei care vor trebui să trăiască împreună din cauza circumstanțelor de viață diferite. Claudia Alvarez a născut la sfârșitul lui 2019 însă a dorit să revină repede pe platourile de filmare. În noua telenovelă partenerul său va fi David Zepeda. După aproape trei ani de pauză din cauza problemelor de sănătate Daniela Romo a acceptat și ea provocarea acestui nou proiect care se va filma în Ciudad de Mexico.

Dulce Maria şi-a anunţat fanii că va fi implicată într-un nou proiect marca Telemundo

Este vorba de al doilea sezon al telenovelei „Falsa identidad” a cărei protagoniste este Dulce Maria. Acest proiect marchează prima colaborare a fostei membre a trupei RBD cu compania Telemundo. Momentan nu se cunosc detaliile noului proiect însă se pare că filmările au început în luna ianuarie a acestui an, iar Dulce Maria va lucra alături de Camila Sodi și Luis Ernesto Franco, protagoniștii primului sezon.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton