Homepage  / Vedete româneşti

Ce ținute au purtat vedetele la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Andreea Esca a optat pentru două rochii

Ce ținute au purtat vedetele la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Andreea Esca a optat pentru două rochii
29

de Redactia Tvmania

La o primă estimare, dintre cei aproape 300 de invitați care au participat la nunta Ginei pistol și a lui Smiley, aproape 90% au fost vedete, nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Și cum evenimentul a fost numit „nunta anului”, și ținutele alese de oaspeți au fost pe măsură: de la rochii elegante până la costume casual, dar speciale.

Pe 27 mai, Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție. După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri și-au așteptat invitații la locul rezervat, aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Iar dintre cei aproape 300 de invitați, 90 % au fost vedete din industria muzicală românească și din televiziune. În timp ce mirii au făcut senzație cu vestimentația lor din timpul ceremoniilor civile și religioase, nici oaspeții lor nu s-au lăsat mai prejos. Iată ce ținute au purtat vedetele invitate la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Andreea Esca, albastru și roșu

În timp ce mulți dintre colegii săi de la Știrile Pro TV au participat la un alt eveniment, botezul fetiței Roxanei Hulpe, care a avut loc în apropiere de Cluj-Napoca, Andreea Esca a participat la nunta lui  Smiley cu Gina Pistol. Dacă în timpul zilei, vedeta Pro TV a purtat o rochie cu trandafiri albaștri și pantofi în aceeași nunață, la petrecere a ales o altă ținută, o rochie roșie spectaculoasă.  De altfel, pentru aceeași culoare „de foc” a optat și Sore, care i-a pus perfect în evidență silueta.

andreea-esca-nunta-smiley-si-gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

Adelina Pestrițu, elegantă în negru

Prezentă la eveniment alături de soțul său, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a purtat o rochie neagră, foarte elegantă, lungă, cu trenă, care i-a pus în evidență picioarele.

adelina-pestritu-nunta-smiley-si-gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 29

Adela Popescu și Radu Vâlcan, ținute nonconformiste

Cei doi au mizat pe negru când și-au ales ținutele și pe un stil casual. Astfel, Adela Popescu a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi, accesorizată cu un lanț strălucitor în jurul taliei și o pălărie stil cowboy. Iar soțul ei, Radu Vâlcan, prezenatorul emisiunii „Insula Iubirii”, a optat pentru un costum negru supradimensionat, cu cusături albe.

adela-popescu-nunta-smiley-si-gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 29

Loredana Groza, și mai provocatoare…

De la petrecere, nu a lipsit nici Loredana Groza care a optat pentru același stil provocator cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. Artista a atras toate privirile cu ţinuta pe care a ales să o poarte la eveniment. Aceasta a optat pentru o rochie sexy, de culoare roz. Loredana a avut-o parteneră pe fiica ei, Elena Boncea, la nunta lui Smiley.

loredana-groza-nunta-smiley-si-gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 29

Elwira și Mihai Petre, albastru-regal

Actualul jurat de la „Te cunosc de undeva!”, emisiunea difuzată de Antena 1, și Elwira, soția sa, s-au asortat perfect. În timp ce partenera sa de viață a optat pentru o rochie elegant, albastru-regal, Mihai Petre și-a asortat cămașa cu ținuta soției, iar costumul crem a fost în același ton cu cel la mirelui.

mihai-si-elwira-petre-nunta-smiley-si-gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 29

Răzvan Fodor, singur-singurel

În timp ce soția sa, Irina Fodor, se află în Columbia, unde filmează pentru un nou sezon „America Express”, Răzvan Fodor a venit la nuntă singur. Fostul prezentator de la „Splash! Vedete la apă” a optat pentru un costum negru cu dungi albe, în stil casual. Pantofii aleși au fost sport, de un alb imaculat.

Intră în galeria foto și vezi mai multe forografii cu vedetele care au participat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol!

Foto: Instagram

tudor-chirila-nunta-smiley-si-gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  20 / 29
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton