Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce ținute poartă Lorelei și Zarug, concurenți în „Asia Express”, sezonul 4, „Drumul Împăraților”

Ce ținute poartă Lorelei și Zarug, concurenți în „Asia Express”, sezonul 4, „Drumul Împăraților”
4

de Redactia Tvmania

Lorelei și Zarug se numără printre cele 18 vedete care au pornit deja în cursa „Asia Express”, sezonul 4. „Drumul Împăraților” a început în Turcia și continuă în destinații surpriză. Deși filmările de abia au început, Lorelei și Zarug au atras deja atenția.

Sâmbătă, pe 23 mai, cele nouă perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express și-au luat bagajele și au pornit spre „Drumul Împăraților”. Au călătorit cu autocarul până la destinație, în Turcia, scrie libertatea.ro. 

Chiar dacă acțiunea nu este dezvăluită încă publicului, Irina Fodor și echipa de la „Asia Express” îi țin însă la curent pe fani cu ce se întâmplă la filmări. De asemenea, în mediul online au apărut și câteva poze.

Ce ținute poartă Lorelei și Zarug, concurenți în Asia Express, sezonul 4, Drumul Împăraților (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

 

În una dintre imagini protagoniști sunt Lorelei, model XXL și antreprenoare, și Zarug, designer vestimentar. Cei doi fac echipă la „Asia Express”, sezonul 4.

În fotografie, cei doi au ghiozdanele în față, dar ținutele lor sunt cele care atrag imediat atenția. Lorelei poartă pantaloni scurți, un maiou decoltat și o cămașă, în timp ce Zarug are și  el pantaloni scurți și un tricou larg. Amândoi poartă ochelari de soare, dar și bijuterii și batice.

„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc.

Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred că va fi the best middle life crisis ever”, a spus Zarug înainte de a pleca în competiția „Asia Express”.

„În general, iau viața cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant DA la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat și Lorelei.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton