Homepage  / Vedete româneşti

Ce tradiție respectă Dan Negru de Revelion, în afară de programul special de la Antena 1

Ce tradiție respectă Dan Negru de Revelion, în afară de programul special de la Antena 1

de Redactia Tvmania

De mai bine de 20 de ani încoace, Dan Negru este amfitrionul programului special din Noaptea dintre ani de la Antena 1. Ce se va întâmpla la „Revelionul Starurilor”? Ce planuri are pentru 2022? Și ce obicei respectă cu sfințenie? Iată ce dezvăluiri ne-a făcut prezentatorul TV...

Cel de-al 22-lea Revelion la Antena 1… am putea spune că ți-ai dat doctoratul. Care este rețeta, din punctul tău de vedere?

Dacă exista vreo rețetă, o vindeam demult. Televziunea din România, în general, nu funcționează pe rețete.

Ce vor vedea telespectatorii în Noaptea dintre ani?

Un spectacol al oamenilor. Uitaţi-vă la oameni, dincolo de măști. Am reușit să aduc de Revelion oameni interesanți și diferiți. Sunt onorat că mi-au acceptat invitația Gheorghe Zamfir sau Dumitru Prunariu. Mă mândresc cu prezenţa lor în programul de anul ăsta pentru că peste 100 de ani, astfel de momente vor rămâne. Totodată, aşa cum am mai spus, anul ăsta încerc să vin cu aceeaşi normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion. Pentru că eu cred în continuitate!

Până acum, ce ediție ți-a dat cele mai mari bătăi de cap? Și de ce?

Cele pe care le făceam acum 20 de ani live. Alea mi-au dat bătăi de cap. Erau vremurile când televiziunea avea forță și orice artist își sacrifica orice alt spectacol sperând să ajungă în programul de Revelion. S-au schimbat vremurile, televiziunea nu mai are puterea de atunci şi nici telespectatorii de azi n-ar mai simți diferența dintre un Revelion live sau unul înregistrat. Dar mi-au dat mari bătăi de cap Revelioanele live, când abia îl așteptam pe Gică Petrescu să închidă cu . Ştiam că e finalul.

Crezi că ediția cu numărul 23 ai putea să o realizezi în Dubai?

Am filmat ediția de Crăciun în Dubai alături de Florin Piersic, dar nu cred că Revelionul ar avea succes dacă l-aş filma acolo. În schimb, am încheiat un contract pentru Crăciunul de la anul, pe care-l vom face acolo, în Dubai, împreună cu mulţi români care lucrează acolo.

Dincolo de micul ecran, unde vei petrece tu Revelionul?

Tocmai despre asta vorbesc zilele astea şi în orele următoare o să am certitudinea unde voi fi de Revelion. Dar important nu e unde, cu ci cine. Și sigur voi fi cu Codruța, Dara si Bogdan, familia mea. Locul e mai puțin important. Poți să fii nefericit în Burj al Arab şi bucuros în cel mai sărac sătuc din Vaslui. Nu e despre ce ai, ci despre ce ești.

Obiceiul din prima secundă din noul an

Ești superstițios? Respecți vreo tradiție legată de bani, culoarea roșie ori usturoi prin buzunare în Noaptea de Anul Nou?

Sunt credincios şi asta se bate cap în cap cu superstiția. Îmi fac o cruce în prima secundă din an şi asta e cea mai importantă tradiție pe care o am. Înca din copilărie, atunci când bunica mea m-a învățat să fac asta. Cred că o cruce bine făcută și un gând bun te trece cu bine în anul care urmează.

Ce provocări ai primit în 2021? Pe plan personal, professional…

Cred că în câteva zile le veți afla pe alea din planul profesional. Nu știu dacă-mi poate aduce profesia asta mai multe performanţe decat cele câștigate până acum, dar nu performanţele sunt alea care ne mână neapărat în luptă. Personal, cresc copiii. Îi vezi crescând de la o zi la alta. Și asta e cea mai mare realizare. Dau toate audientele mele din toate timpurile, alea care mi-au adus porecla de regele audienţelor, pe un singur minut din viața copiilor mei.

Și ce planuri ți-ai făcut pentru 2022? Te vom vedea la Antena 1 și cu un alt show de divertisment? În ultima vreme, ai tot filmat în Republica Moldova…

Sunt norocos pentru că sunt singurul prezentator care a avut șansa să aibă show-uri tv în ambele ţări, Moldova și România. Și asta de mai bine de 15 ani. Am filmat mai mult in Moldova decât în România anul asta dintr-un motiv care ţine de negocierile mele. O sa povestesc cândva aventura prin care am trecut anul ăsta. Dar, mă bucură ca sunt prezent pe tv în ambele ţări.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton