Homepage  / Vedete româneşti

Ce tradiție specială de Paște are Alina Pușcaș. „Suntem în căutare de idei”

Ce tradiție specială de Paște are Alina Pușcaș. „Suntem în căutare de idei”
8

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș este foarte activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale zilnice. Recent, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a povestit că a început pregătirile cu ocazia sărbătorilor pascale. Ei bine, Alina Pușcaș a dezvăluit ce tradiție specială de Paște au în familie.

Alina Pușcaș, tradiție specilă de Paște în familie

Alina Pușcaș se bucură de un număr impresionant de urmăritori pe Instagram. Este vorba de peste 340 de mii de concuri care o urmăresc, așa că aceasta nu ezită să îi țină la curent pe internauți cu activitățile sale sau detalii în ceea ce privește familia ei.

Recent, Alina Pușcaș a povestit ce tradiție specială de Paște au în familie. Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” respectă această tradiție împreună cu soțul ei, spre bucuria copiilor.

Încă de când a devenit mamă pentru prima dată, Alina Pușcaș a dorit ca Paștele, la fel ca și Crăciunul, să aibă o semnificație aparte pentru copiii ei. Așadar, în fiecare an, în ziua de Paște vine iepurașul la ei acasă.

Urmează Paștele așa că noi ne-am obișnuit să-l invitam pe domnul Iepuras in fiecare an, indiferent daca sunt sau nu cuminti copiii. Am facut o traditie pentru acest lucru, asa ca suntem in cautare de idei de cadouri”, le-a povestit Alina Pușcaș fanilor de pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Alina-Puscas-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton