Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce trebuie să ştiţi despre Debora Falabella („Clona”, „Avenida Brasil”)

Ce trebuie să ştiţi despre Debora Falabella („Clona”, „Avenida Brasil”)

de Redactia Tvmania

Actriţa cu roluri impresionante în „Clona” şi „Avenida Brasil”, telenovele braziliene difuzate de Acasă, este pasionată de meserie şi ţine mult la viaţa privată, evitând în general să vorbească despre relaţia de iubire pe care o are cu colegul ei de breaslă (şi tatăl ei în „Clona”) Murilo Benicio.

Debora Falabella și Murilo Benicio

Debora Falabella și Murilo Benicio

  • Debora Falabella are actoria în sânge.

Într-un interviu acordat emisiunii „TV Caras”, actriţa (care va împlini 38 de ani pe 22 februarie) vorbea despre felul cum a ales, aproape involuntar, această profesie: crescută într-o familie de artişti (tatăl ei este actor, mama cântăreaţă lirică, sora e actriţă), a început să joace în piese de teatru la 14 ani şi chiar a trăit o perioadă în Argentina (precum Nina/Rita, personajul ei din „Avenida Brasil”), pentru un rol într-un serial pentru adolescenţi.

Încercând să exploreze şi alte drumuri în viaţă, a început să studieze Publicitatea la facultate, dar a renunţat atunci când ofertele venite din domeniul actoriei au fost prea atrăgătoare pentru a le putea ignora.

 

  • Rolul Ninei a fost primul din cariera Deborei ca protagonistă de telenovelă.

„Povestea din „Avenida Brasil” mi-a făcut să-mi stea inima. Această telenovelă e dramatică, iar sentimentele sunt foarte profunde. E o poveste puternică. Abia aşteptam să citesc ce urmează să se întâmple. Personajul meu e foarte ofertant, sper să mă ridic la înălţimea scenariului”, declara Debora în preajma premierei braziliene de la „Avenida Brasil”, citată de ofuxico.com.br.

 

  • Actriţei îi face plăcere să gătească.

De altfel, pasiunea pentru gătit a fost singura trăsătură comună dintre ea şi personajul său din „Avenida Brasil”, Nina/Rita, potrivit declaraţiilor pentru sursa mai sus menţionată. Dar chiar şi aşa, în pregătirea sa pentru rol, Debora a făcut cursuri cu bucătari profesionişti.

„Ştiam să gătesc, dar nu ca un chef. Cred că multă lume găteşte foarte bine, dar nu avem repertoriul gestual al unui chef. Am învăţat să ţin ustensilele de bucătărie, ce să fac cu condimentele, cum să aranjez mâncarea pe farfurie. Mi-a plăcut la nebunie cursul”, a povestit Debora Falabella.

 

  • „Avenida Brasil” i-a schimbat viaţa actriţei braziliene.

Nu doar profesional, uriaşul succes al telenovelei deschizându-i noi oportunităţi actoriceşti, dar mai ales personal. În timpul filmărilor, de-a lungul anului 2012, Debora Falabella a început o relaţie amoroasă cu Murilo Benicio (interpretul lui Tufao în serial).

Actriţa, divorţată cu doi ani înainte de un rocker, cu care avea o fetiţă de 3 ani, tocmai ieşise din altă relaţie, la fel ca Murilo, renumit în Brazilia pentru idilele (numeroase) cu colegele sale de filmări.

Zvonurile despre apropierea dintre Debora şi Murilo au ajuns în presă, dar cei doi au refuzat să comenteze ceva până după terminarea filmărilor. Abia ulterior au recunoscut că sunt împreună – şi formează un cuplu până în ziua de azi.

 

  • Relaţia ei cu Murilo Benicio a fost foarte comentată.

Într-un interviu pentru ediţia braziliană a revistei „Rolling Stone”, citat de purepeople.com.br, actriţa a vorbit despre presiunea pe care a resimţit-o din partea mass-media în perioada în care a recunoscut relaţia cu Murilo Benicio.

„La finalul telenovelei, am trecut prin nişte situaţii care mi se păreau aşa absurde şi de care, în acelaşi timp, îmi era aşa ruşine… Era ridicol!”, povestea Debora.

Care a abordat, în acelaşi interviu, şi alt subiect spinos – reputaţia de Don Juan al noului ei iubit:

„Povestea noastră e de acum înainte. Nu sunt proastă, eu am încredere în mine. Fiecare cu treaba lui, la urma urmei şi eu am avut alţi iubiţi, toată lumea a avut pe cineva în trecut.”

 

  • În 2017, Débora Falabella se va întoarce la telenovele şi nu oricum: actriţa va interpreta, pentru prima dată în carieră, un rol negativ.

Din 2012 încoace, de când a terminat „Avenida Brasil”, iubita lui Murilo Benicio a jucat doar în miniserii tv sau piese de teatru. Acum, scrie extra.globo.com, se pregăteşte să fie o femeie rea şi manipulatoare în telenovela „A Força do Querer”, ce va avea premiera la Globo în aprilie anul acesta.

Falabella a acceptat rolul pentru că e prietenă bună cu producătoarea Glória Perez, care a scris rolul special pentru ea (tot Perez a distribuit-o pe Falabella în rolul drogatei Mel din „Clona”).

În „A Força do Querer”, telenovela Globo ce va avea premiera în aprilie, vor mai juca actriţe braziliene celebre precum:

  1. Maria Fernanda Cândido („Terra Nostra”),
  2. Juliana Paes („Clona”),
  3. Paolla Oliveira („Dragoste de viaţă”).

 

Alte articole: 

„Clona” ajunge la final. Prin ce aventuri amoroase au trecut Murilo Benicio şi Giovanna Antonelli

Serialul “Avenida Brasil” vine Acasă 

De ce e actriţa Giovanna Antonelli supărată?

Giovanna Antonelli a născut două fetiţe gemene

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton