Homepage  / Seriale / Seriale americane

Ce urmează, în sezonul 13 din „Anatomia lui Grey”, pentru principalele personaje?

Ce urmează, în sezonul 13 din „Anatomia lui Grey”, pentru principalele personaje?

de Redactia Tvmania

Distribuţia serialului american cu medici „Anatomia lui Grey” s-a aflat recent la festivalul de televiziune PaleyFest, din L.A., pentru a promova producţia, scrie deadline.com.

Ellen Pompeo

Ellen Pompeo

Actorii au discutat despre episodul care a fost regizat, în sezonul 13, de protagonista Ellen Pompeo, despre ce se va întâmpla cu „Japril” (cuplul format din Jackson şi April) şi Pompeo a povestit că s-a lăsat convinsă să regizeze episodul 18 din seria a 13-a de către producătoarea executivă Debbie Allen:

„Această forţă a naturii nu a acceptat să îi spun «Nu» şi îi voi fi etern recunoscătoare pentru asta”.

Şi că nu a avut deloc emoţii:

„Nu vreau să par arogantă, dar fac serialul acesta de 13 sezoane, deci nu am avut emoţii legate de nicio scenă… Am cea mai bună distribuţie din lume, nu m-am temut de nimic”, a spus blonda.

Anatomia lui Grey

Anatomia lui Grey

Episodul va fi centrat pe mama lui Maggie (Kelly McCreary), Diane (LaTonya Richardson Jackson), al cărei cancer a avansat, şi va fi difuzat, la americani, pe 30 martie 2017.

În plus, echipa a dezvăluit că Jackson (Jesse Williams) şi April (Sarah Drew) vor rămâne prieteni, chiar dacă vor redeveni un cuplu sau nu, că Meredith (Ellen Pompeo) ar putea să o aleagă pe sora ei, Maggie (Kelly McCreary), în locul lui Nathan Riggs (Martin Henderson) şi că Owen (Kevin McKidd) vrea neapărat un copil şi este torturat de faptul că noua lui soţie, Amelia (Caterina Scorsone), nu îl susţine.

În plus, în acest sezon, Arizona (Jessica Capshaw) va începe o relaţie cu dr. Eliza Minnick (Marika Domińczyk), iar Justin Chambers a spus că orice este posibil între personajul lui (Alex) şi Jo (Camilla Luddington).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton