Homepage  / Seriale

Ce urmează pentru Jack Gleeson din „Urzeala tronurilor”?

Ce urmează pentru Jack Gleeson din „Urzeala tronurilor”?

de Redactia Tvmania

Trebuie să începem prin a le spune celor care nu au văzut al doilea episod din sezonul patru al popularului serial HBO să se oprească din citit aici. Pentru că suntem pe cale să abordăm subiectul şocantului final din „The Lion and the Rose”, difuzat acum două zile în SUA.

Jack Gleeson

Aşa cum bine ştiu cei care au urmărit episodul, maleficul rege Joffrey moare la sfârşit, iar asta înseamnă că fanii trebuie să îşi ia adio şi de la actorul care-l interpretează, irlandezul Jack Gleeson (21 de ani).

„E o scenă complicată, nu am mai murit pe ecran până acum. Am vrut s-o fac să pară credibilă”, a spus Gleeson.

Referindu-se la moartea personajului, Gleeson a explicat: “Ştiam din prima zi. Când am primit rolul, am citit prima carte. Am căutat pe Google mai multe informaţii despre personaj”, a adăugat el, referindu-se la seria “Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin.

Deocamdată, irlandezul a mai spus că ar vrea să-şi ia adio de la actorie pentru o vreme: “Joc de la 8 ani. Nu mă mai bucură aşa cum mă bucura. Nu e ca şi cum urăsc să fac asta, doar nu e ce aş vrea să fac în primul rând”, a declarat Gleeson, care mai are un an până va termina facultatea.

“Mai am un de făcut un an de facultate. După aceea, aş putea să urmez nişte cursuri post-universitare, dar nu ştiu în ce domeniu”, a explicat tânărul actor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton