Homepage  / Articole

Ce urmează să se întâmple la „X Factor”

Ce urmează să se întâmple la „X Factor”

de Redactia Tvmania

În ediţia din 15 octombrie, „X Factor” îşi prezintă semifinaliştii. Juraţii Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au ascultat sute de concurenţi în trei zile, pentru a-i descoperi pe cei mai buni. Ce urmează să se întâmple cu cei 24 de semifinalişti aleşi citeşte în revista TVmania din 17 octombrie!

Mulţi veniţi, puţini aleşi:  din cei 260 de concurenţi care au intrat în tabăra de pregătire “X Factor”, doar 24 au fost aleşi să meargă mai departe în semifinale. Îi vom cunoaşte pe norocoşi pe 15 octombrie, la Antena 1, de la 20.20.

“Audiţiile au fost aşa, un fel de gimnaziu”, ne explică Mihai Morar. “Ceea ce urmează de acum înainte e liceul şi, mai apoi, studiile superioare. În gimnaziu te mai joci, înveţi, pui bazele, îţi mai permiţi să mai chiuleşti, în cazul nostru să mai acorzi o şansă unui concurent. În schimb, de acum înainte tragem tare pentru găsirea factorului X”.

Iar săptămâna viitoare, pe 22 octombrie, vom vedea şi ce categorie primeşte fiecare jurat (dintre “Sub 25 de ani”, “Peste 25 de ani” sau “Grupuri”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton