Homepage  / Vedete româneşti

Ce va face Carmen Grebenișan după „Survivor”? „M-am săturat de palmieri și apă turcoaz”. EXCLUSIV

Ce va face Carmen Grebenișan după „Survivor”? „M-am săturat de palmieri și apă turcoaz”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Au trecut deja câteva zile bune de când a revenit în țară, după cele 5 luni petreucte în Republica Domincană, iar Carmen Grebenișan încă se bucură de lucrurile care i-au lipsit. Însă, pentru cea care a ocupat locul 3 în finala de la „Survivor România”, nu urmează o perioadă de relaxare. Din contră!

Carmen Grebenișan a fost singura prezență feminină din finala „Survivor România 2023”, ediție câștigată de Dan Ursa. Nu regretă niciun moment petrecut în show-ul de la Pro TV, în ciuda condițiilor extreme și a consumului psihic. Ce urmeză? Aflăm mai multe detalii imediat…

A trecut mai bine de o săptămână de la finala „Survivor România 2023”. Cum privești tu acum votul care te-a plasat pe locul 3? De ce crezi că nu ai câștigat tu această ediție?

Știu că va părea ciudat acest răspuns, dar simt că am câștigat locul 1. Mă simt cea mai câștigată doar pentru faptul că am ajuns în finală, iar eu consider că toți trei care am ajuns în această poziție suntem la fel de câștigați.

Consider că a câștigat exact cine era nevoie să câștige, și cu cine a empatizat lumea cel mai mult. Adevărul este că pentru mine, titlul de Survivor reprezenta doar un bonus, o extensie, la tot ceea ce am lucrat în aceste cinci luni.

Care au fost momentele în care ai simțit că cedezi în cele 5 luni de concurs? Și ce-a te-a determinat să lupți până la capăt?

Am avut o cădere psihică, undeva la 10 săptămâni, când am simțit că aș fi chemată de energiile de acasă. Singura problemă e că totul era o iluzie cauzată de lipsa de comunicare. M-am gândit la esența care m-a dus mereu în față și anume, spiritul de luptătoare. Am gândit la rece și am vrut să iau în considerare primul gând care-mi vine atunci când mă gândesc la o provocare.

Primul gând a fost că orice s-ar întâmpla, eu nu renunț niciodată. M-am trezit a doua zi și am avut un switch care m-a determinat să ajung până în momentul de față cu această mentalitate.

Dintre toți concurenții, de cine te-ai apropiat cel mai tare?

Cred că a fost evidentă apropierea mea de Ștefania, iar apoi, pe locul 2, pot să plasez mai multe persoane cu care am empatizat, Bianca, Ada și Krișan.

Și cum a decurs prima ta conversație / întâlnire cu soțul tău?

Prima conversație a fost telefonică și chiar mă bucur că a fost înregistrată pentru că o pot revedea, în curând, în Survivor: dincolo de insulă, pe VOYO.

Cât despre întâlnire, nu eram conștientă dacă e real sau nu ceea ce se întâmplă și pot să zic că am avut un grad de emoție dusă spre frică, am avut o temere că nu mă voi comporta normal (râde), însă cert este că i-am sărit în brațe, m-am cocoțat pe el ca pe un palmier și am stat agățată în timp ce plângeam amândoi și ne pupam. Această stare continuă până și în momentul de față și sper să nu se mai oprească. Trăiesc într-o euforie continuă și am senzația că e sărbătoare în fiecare zi.

A fost al doilea show de aventură pentru tine. De unde dorința asta pentru formate extreme?

Cred că sunt eu puțin nebună și îmi place să-mi testez limitele foarte mult. Mai mult decât atât, am simțit o oarecare nevoie de a demonstra că persoanele care lucrează în mediul online sunt capabile de mai mult decât felul în care sunt catalogate, uneori. Ador ideea de reality show pentru că scoate în evidență, exact, esența caracterului. Din punctul ăsta de vedere, eu nu am avut nicio temere. Dar din punct de vedere sportiv, a fost o surpriză și pentru mine să mă descurc pe trasee, având în vedere că nu am vreun istoric sportiv.

carmen-grebenisan-survivor-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

După ce ți-ai testat limitele și în „Asia Express” și în „Survivor România”, ce format TV crezi că ar mai putea să te convingă? Și ce nu ai putea face niciodată la TV?

Orice situație care mă provoacă într-un anumit fel să fie pregătită să mă primească… că s-ar putea să mă bag ! Îmi place mult faptul că am avut oportunitatea de a fi eu 100%, însă cred că niciodată nu aș putea să accept compromisuri.

Ce vei face în vara asta? Presupun că urmează o vacanță…

Urmează muncă, dar am venit pregătită pentru muncă! O vacanță prea lungă nu-mi doresc, îmi doresc multe, mici și dinamice. Dar cu siguranță axate în zona de urbanism, pentru că după cinci luni, m-am săturat de palmieri și apă turcoaz (râde).

carmen-grebenisan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton