Homepage  / Televiziune

Ce va face Zanni cu banii câștigați la „Survivor România”. Dezvăluirea uimitoare a Faimosului

Ce va face Zanni cu banii câștigați la „Survivor România”. Dezvăluirea uimitoare a Faimosului

de Redactia Tvmania

Marele învingător pleacă acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro! Zanni a dezvăluit ce va face cu banii câștigați la „Survivor România” 2021. Dorința lui cea mare nu e legată de vreun plan în ceea ce privește viața profesională, ci cea personală. 

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021 și își dorește tare mult să se stabilească la casa lui. 

Ce face Zanni, de fapt, cu cei 50.000 de euro câștigați la Survivor

Zanni a mărturisit că își dorește să investească banii într-un apartament.

 „Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez”, a spus tânărul care a ținut să le mulțumească oamenilor de acasă pentru susținere.

„Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus câștigătorul Survivor România.

După ce Zanni a câștigat competiția, mesajele au început să curgă. Ana Porgras, fosta gimanstă a spus că este mândră de el pentru felul în care a luptat pentru visul său.

 „Sunt foarte mândră de tine. Te simți în momentul ăsta cum mă simțeam eu la mondiale. Mă simt ca și cum aș privi un campion olimpic. Felicitările mele. Ai luptat ca un adevărat campion, din prima zi când ai intrat în Survivor”, i-a spus Ana Porgras lui Zanni.

La numai o oră de la anunțarea faptului că el este desemnat câștigător, Zanni împreună cu alți faimoși au făcut o petrecere în toată regula. Zanni a început să cânte și să danseze pe piesele sale, iar la versul ”știu că te oftici”, acesta i-a făcut dedicație Elenei Marin, fosta Faimoasă. ”Asta e pentru Elena”, a zis Zanni, moment în care Ana Porgras a început să râdă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton