Homepage  / Articole

FOTO: Ce vedem diseară la „Cronica Cârcotașilor”

FOTO: Ce vedem diseară la „Cronica Cârcotașilor”

de Redactia Tvmania

În ediția de diseară, 30 de mai, la „Cronica Cârcotașilor”, corespondentul Adelin Ochișor va prezenta un reportaj „cutremurător și absolut senzațional” despre situația din Grecia. Din portul Pireus din Atena, Ochișor transmite pentru “Cronică” reacția oamenilor disperați din cauza ieșirii Greciei din zona Euro.

Grecii sunt nemulțumiți de decizia nemților de a le șterge datoria externă. E de nesuportat programul impus de germani, prin care elenii ar trebui să meargă la muncă și miercurea. Păi cum să muncească și miercurea? Nu trudesc destul în zilele de luni, marți și joi, a fiecărei săptămâni, de la ora 9:00 până la 13:00. In plus, mai vin la muncă și dupa somnul de după-amiază, de la 17:00.

Tot diseară, de la 20.30, la Prima, veți revedea marea înfruntare dintre Lucian Bute și  Carl Froch. În rolurile principale, inconfundabilul Dezbrăcatu’ și ireproșabilul Puștiu’.

Dobrovolschi și Craioveanu se fac auziți și la “Binterviu”, în timp ce restul vedetelor își amintesc de copilărie la “Top Rușinică”. La final, trupa Jukebox cântă “Cum vrei tu”.

[imagebrowser id=744]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton