Homepage  / Știri / Televiziune

Ce vedem în luna ianuarie la Disney Channel și Disney Junior

Ce vedem în luna ianuarie la Disney Channel și Disney Junior

de Redactia Tvmania

Avem episoade noi din producțiile îndrăgite de cei mai mici dintre telespectatori, dar și seriale noi care intră pe micul ecran.

 

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 AL SOY LUNA

În al treilea sezon al serialului „Soy Luna”, aceasta își întâlnește bunicul și are oportunitatea de a-și explora trecutul. Acum că este Sol Benson, ea devine noua moștenitoare, viața schimbându-i-se radical. Luna, Nina, Jim și Yam sunt toți în ultimul an de școală și trebuie să decidă ce vor să facă cu viitorul lor, în timp ce Ámbar, Delfi, Jazmín, Matteo și Ramiro se confruntă cu provocările primului an de după terminarea liceului.

Din 14 ianuarie, de luni până joi, de la 18:00

 

BIZAARDVARK: PRIMELE EPISOADE ALE SEZONULUI 3

Paige și Frankie sunt două puștoaice de 13 ani, foarte bune prietene, care scriu muzică și creează videoclipuri pentru canalul lor online, Bizaardvark. Când ating 10.000 de abonați, fetele se mută într-un studio creativ. În acest mediu diferit, având prietenii și familia aproape, vor trece prin numeroase aventuri distractive în încercarea lor de a ajunge vedete online.

Din 21 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 19:30

 

ELENA DIN AVALOR, NOI EPISOADE

Elena este o tânără curajoasă și cu spirit aventurier, care reușește să învingă răul și să își salveze regatul de sub imperiul vrăjitoriei. În noile episoade ale sezonului 2, viteaza succesoare la tronul regatului Avalor își asumă noi responsabilități de conducătoare și pătrunde și mai adânc în tărâmul jaquinilor.

Din 28 ianuarie, de la luni până joi, de la ora 15:00

 

LANSARE: FAMILIA GREEN LA ORAȘ

Ianuarie aduce pe ecran un nou serial și noi aventuri, de această dată ale familiei Green. Recent mutată de la țară în marele oraș, familia încearcă să se obișnuiască cu noul stil de viață. Cricket Green, un băiat năzdrăvan, entuziast și curios, descoperă alături de familia sa diferențele dintre locurile natale și viața la oraș, într-un mod distractiv.

Din 14 ianuarie, de luni până vineri de la ora 17:00

 

DISNEY JUNIOR

FANCY, NANCY, CLANCY DETECTIV

Fancy Nancy Clancy eroina pricepută să găsească extraordinarul în obișnuit, se pregătește de noi isprăvi alături de familie și prieteni. Când Marabelle dispare, Nancy își asumă rolul de detectiv, dar nu oricare, ci unul meticulos și cu nas fin, foarte hotărât să o găsească.

De pe 7 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 18:00

 

MICII-MUPPETS AU O NOUĂ MISIUNE

Kermit, Piggy, Fozzie, Animal, Gonzo și Summer își pun, din nou, imaginația la treabă pentru a găsi o soluție la o nouă provocare: picioarele urât mirositoare ale lui Animal. Astfel, cei 6 prieteni jucăuși și isteți se decid să deschidă o spălătorie auto în care să aibă loc și picioarele lui Animal!

De pe 7 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 11:00

 

EROI ÎN PIJAMALE

Folosind puterea amuletelor, Greg se transformă în Gekko, Amaya devine Owlette, iar Connor, Catboy! Pentru necunoscători, costumele lor ar putea părea niște simple pijamale, însă ei sunt EROII în PIJAMALE porniți în noi și noi misiuni.

De pe 21 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 19.00

 

PRIETENII CĂȚELUȘI PLANIFICĂ PETRECERI

Cei doi frați cățelusi din rasă pug, Bingo și Rolly, sunt mari amatori de distracție și aventuri. Noile episoade scurte ni-i prezintă pe cei doi năstrușnici în ipostaza de organizatori ai petrecerii perfecte pentru pisici. Doar că planul lui Bingo și al lui Rolly de a construi un tobogan epic pentru party nu merge așa cum fusese gândit!

De pe 28 ianuarie, de luni până joi, de la ora 17:25

 

DUMINICI CALDE CU PRIETENII DISNEY

Duminicile friguroase de ianuarie vor putea fi petrecute în familie, în compania personajelor favorite de la Disney: Prințesa Sofia, Simba și Rafiki din Garda felină, dar și clasicii Winnie, Peter Pan, Cenușăreasa și Mufasa.

Din 13 ianuarie, în fiecare duminică de la ora 17:30

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton