Homepage  / Recomandări

Ce vedem în luna martie la Minimax

Ce vedem în luna martie la Minimax

de Redactia Tvmania

„Barbie în tabăra de muzică”, „Babar și aventurile lui Badou” și episoade noi din „Tripleţii” vom vedea în luna martie, la Minimax.

 

„Babar şi aventurile lui Badou”

Premiera: 19.03.2016 – ora 06.35

Badou, nepotul de opt anişori al renumitului rege Babar, adoră aventurile şi împreună cu prietenii săi năstruşnici este atras de situaţiile delicate. Crescut în palatul regal din Celesteville, Badou nu uită în peripeţiile maturizării că întotdeauna se poate baza pe bunicul său, regele Babar şi pe sfaturile acestuia.

 

„Barbie în tabăra de muzică”

Premiera: 27.03.2016 – ora 08.00

Pregătiți-vă de rock! În acest film muzical, Barbie joacă rolul lui Courtney, o prințesă modernă al cărei univers se întoarce pe dos când schimbă locul cu Erika, o vedetă rock. Două lumi extrem de diferite intră în conflict atunci când, în urma unei încurcături, prințesa Courtney ajunge în tabăra populară, iar Erika, în tabăra regală. În vreme ce liderii celor două tabere rivale încearcă să rezolve încurcătura, Courney și Erika învață să se adapteze la cele două lumi, se amuză și își fac prieteni noi și neașteptați. Când află că ambele tabere riscă să se închidă, fetele trebuie să își accepte diferențele, să își găsească adevărata identitate și să se unească într-un cântec final măreț care demonstrează că totul este posibil atunci când îndrăznești să visezi!

 

„Tripleţii”

Premiera: 31.03.2016 – ora 07.35

Dintotdeauna ți-ai dorit un frate geamăn sau soră geamănă? Chiar doi sau două dintr-o dată? În cel mai nou serial de la Minimax poți urmări aventurile deloc obișnuite ale unor tripleți. Distracția și râsul sunt garantate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton