Homepage  / Articole

Ce vedem în weekend la televizor

Ce vedem în weekend la televizor

de Redactia Tvmania

Ce bine că este iar vineri şi începe weekendul! Dacă v-aţi propus să vă uitaţi şi la televizor zilele acestea, oferta din programul TV este chiar bunicică. Avem şi „Dansez pentru tine”,  avem şi „Pe aripile vântului”, avem şi documentare şi seriale. Dar să detaliem.

.

.

.

.

Legendele palatului: Doctorul Hur Jun, vineri, TVR 1, 18.30

Astăzi se termină al patrulea titlu din seria coreeană care face furori la TVR 1 de luni bune. Nu aveţi de ce să vă întristaţi, însă, dacă sunteţi fani ai doctorului Hur Jun! Luni începe altă producţie coreeană, făcută pe acelaşi calapod: „Legendele palatului: Prinţul Ju-mong”. Şi altă veste: weekendul acesta, TVR Media lansează pe piaţă, pe DVD, primele 12 episoade din „Giuvaerul palatului” .

.

.

Dansez pentru tine, vineri, Pro TV, 20.30

Se cam cern apele la „Dansez pentru tine” şi se împuţinează perechile. De altfel, în afară de ediţia de astă-seară, mai sunt doar două emisiuni (una vinerea viitoare, pe 26 noiembrie şi finala de miercuri, 1 Decembrie) şi se termină şi acest sezon al 10-lea. Astă-seară se duelează Răzvan Fodor şi Octavian Strunilă, iar stilurile de dans ale serii (trei, de data asta) sunt: ţigănesc, Broadway şi contemporan.

.

.

.

True Blood, vineri, HBO, 23.00

În sfârşit, în sfârşit! Sezonul trei al serialului cu vampiri sexi (TVmania l-a întâlnit pe Alexander Skarsgard la Varşovia şi depunem mărturie că e tare frumuşel), umor şi mult sânge începe diseară la HBO, în premieră. Povestea este reluată din momentul în care Sookie îşi dă seama speriată cu Bill a dispărut fără urmă, aşa că fata îi cere ajutor lui Eric. Restul… diseară, la HBO!

.

Pe aripile vântului, sâmbătă, Pro Cinema, 20.00

Mai e nevoie de vreo recomandare? Nu, ne gândeam noi. Ecranizarea superbă după romanul lui Margaret Mitchell datează tocmai din 1939, dar este atât de reuşită încât e greu de crezut că va fi întrecută vreodată (a luat şi nouă premii Oscar). Pe scurt, când zici Scarlett O’Hara zici Vivien Leigh, iar Rhett Butler va fi pentru totdeauna în sufletul iubitorilor de film Clark Gable. Astă-seară, Pro Cinema difuzează prima parte, iar sâmbăta următoare e programată ultima parte.

.

Transformers, sâmbătă, Pro TV, 20.30

Oricât de frumoasă poate părea recomandarea anterioară pentru unii dintre dvs., cu greu va avea trecere în faţa celor mai tinerei. Pentru ei, iată o altă opţiune: film de acţiune recent, cu mare succes la box-office, cu roboţi războinici, numeroase secvenţe de acţiune şi ceva umor. A, da: şi cu Megan Fox, frumoasa sexi despre care se spună că e următoarea Angelina Jolie. Pelicula a dat naştere unei serii, iar acum se lucrează la partea a treia, cu acelaşi Shia LaBeouf, dar fără Megan Fox.

.

JCVD, sâmbătă, TVR 1, 21.10

Fanii lui Jean Claude Van Damme trebuie să vadă neapărat filmul acesta. Deşi ar trebui să-i avertizăm: nu e chiar „Soldatul universal”. Belgianul (şi marele prieten al Innei J ) a acceptat să facă un pic mişto de propria lui situaţie şi interpretează rolul unui actor scăpătat, cam bătrâior, pe care îl cheamă chiar Jean-Claude şi care are probleme. Pelicula aduce un pic cu „Luptătorul”, cu Mickey Rourke, dacă vreţi (ignoraţi însă partea cu premiile).

.

.


Nou-venită în oraş, duminică, Acasă, 20.30

Nimic nu e mai potrivit pentru o seară de duminică decât o comedie romantică (părerea noastră!). Iar pelicula aceasta are marele avantaj că o are în rolul principal pe Renee Zellweger. Povestea previzibilă şi cam improbabilă, de altfel, o duce pe EA, femeie de afaceri dură de la oraş într-un sat uitat de lume, unde îl cunoaşte pe EL, care îi schimbă perspectiva asupra vieţii. Şi Cenuşăreasa a păţit la fel, nu?

.

.

Viaţa pe repede înainte, duminică, Animal Planet, 21.00

Noutatea pe care o aduce acest documentar este că scene diverse din locuri diferite de pe Terra, din America Centrală până în Africa de Est, au fost filmate folosind tehnologie de ultimă oră (filmare de mare viteză, filmare nocturnă, cu macrolentile etc). Urmarea: pe peliculă au fost surprinse imagini care vă vor tăia răsuflarea, într-o prezentare unică a naturii.

.

.

Vanilla Sky, duminică, Prima, 00.00

Dacă gândul că luni dimineaţă trebuie să fiţi la serviciu vă dă insomnii, atunci puteţi urmări la Prima acest film, cu Tom Cruise, Cameron Diaz şi Penelope Cruz în rolurile principale (la filmările pentru acest remake după o peliculă spaniolă a început de altfel şi idila dintre Cruise şi Cruz). Toată lumea a spus că originalul – în care juca aceeaşi Penelope Cruz – a fost mai reuşit, dar nici această versiunea de Hollywood nu e de lepădat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton