Homepage  / Articole

Ce vedem în weekend la televizor

Ce vedem în weekend la televizor

de Redactia Tvmania

Nu ştim alţii cum sunt, dar weekendurile sunt părţile noastre preferate din săptămână. Şi cum la sfârşit de săptămână merge şi un film bun, spuneţi-ne, ce preferaţi? Avem zilele astea de unde alege: Bond, curse de maşini, hobbiţi, poliţişti, supereroi – de toate, ce să mai vorbim!

.

Mai furios, mai iute, vineri, Antena 1, 20.20

Filmul acesta îl recomandăm celor cărora le plac cursele de maşini. Scenariul nu este mirobolant, personajele nici atât, iar actorii nu merită nici unul vreun Oscar. În schimb, adrenalina iese din (aproape) fiecare secvenţă a filmului, aşa că… dacă vreţi să vă relaxaţi după o săptămână grea la muncă (şi, repetăm, vă plac maşinile), aţi ajuns unde trebuie. Paul Walker, Eva Mendes şi Tyrese Gibson în rolurile principale.

.

Stăpânul inelelor: Cele două turnuri, vineri, Pro TV, 20.30

Cel mai frumos film al seriei, zic fanii (criticii îl preferă pe ultimul, programat de Pro TV vinerea viitoare). Frăţia se destramă şi membrii ei se răspândesc în cele patru zări. O bătălie pe viaţă şi pe moarte se dă în Rohan, iar secvenţele din film sunt magistrale. Tensiunea atinge cote maxime, pe măsură de speranţele eroilor noştri – oameni, hobbiţi, elfi şi vrăjitori – mor încet, dar sigur.

.

Partida de vânătoare, vineri, TVR 1, 23.15

Richard Gere (mai are nevoie de vreo prezentare??!), Terrence Howard (îl ştiţi din „Crash”) şi Jesse Eisenberg („Reţeaua de socializare”), adică un fost corespondent de război, un cameraman şi un jurnalist fără experienţă fac echipă şi pornesc pe urmele unui criminal de război care se ascunde în Bosnia.

.

Lumea e prea mică, sâmbătă, Antena 1, 20.30

James Bond împrumută trăsăturile lui Pierce Brosnan în acest film din 1999 (ce bine că seria Bond va continua!). Aşadar, lumea e în pericol (din nou!!!), iar agentul 007 intervine încă o dată şi o salvează. Fetele Bond din film sunt Sophie Marceau (moştenitoarea unui magnat al petrolului) şi Denise Richards (expertă în arme nucleare!!!).

.

ÎnTrecerea anilor, sâmbătă, TVR 1, 21.10

Nu mai e mult până la sfârşitul sezonului pentru emisiunea lui Mircea Radu. Până atunci însă, în această seară, urmăriţi duelul dintre anii ’60 şi ’90. În studio poposeşte, reprezentând a doua decadă menţionată, şi Vaya Con Dios, care interpretează melodiile „Neh, Nah, Nah” şi „What’s A Woman”.

.

Harry Potter şi Prinţul Semipur, duminică, HBO, 20.00

Pentru cei care au pierdut şirul, acesta este al şaselea film al seriei. Următorul este „Harry Potter şi Talismanele morţii 1”, care a avut premiera pe marile ecrane anul trecut, iar ultimul-ultimul-ultimul film al seriei (cel puţin până una-alta), „Harry Potter şi Talismanele morţii 2”, va avea premiera în iulie anul acesta. Acestea fiind zise, în filmul de faţă, Harry Potter are nişte lucruri de împărţit cu veşnicul său duşman Cap-De-Mort. Restul sunt detalii.

.

Drumul dreptăţii, duminică, Pro TV, 22.30

Doi bărbaţi diametral opuşi (interpretaţi de doi actori la fel, Russell Crowe şi Christian Bale), aflaţi de părţi diferite ale legii, ajung să facă un fel de pact şi să se respecte reciproc în acest western dublu nominalizat la Oscar. Crowe este un bandit fără Dumnezeu, pe al cărui cap s-a pus o recompensă frumuşică. Bale este un fermier falit care se angajează să-l predea nevătămăt oamenilor legii, deşi toată aventura este extrem de periculoasă. Rezultatul este un film bun, pe care merită să-l vedeţi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton