Homepage  / Articole

Ce vedete americane au refuzat să pozeze nud?

Ce vedete americane au refuzat să pozeze nud?

de Redactia Tvmania

Au apărut de-a lungul timpului în ţinute şi shooting-uri provocatoare, dar nu au renunţat niciodată la haine total. Lady Gaga, Lindsay Lohan, Nelly Furtado şi chiar Kelly Osbourne (probabil după ce a slăbit!) sunt doar câteva dintre vedetele de peste Ocean care au primit oferta de a apărea dezbrăcate în “Playboy” şi au refuzat, ne informează quien.com

.

“Dacă aş fi un model aş fi fascinată de oferta “Playboy”, însă eu mă ocup cu muzică. Întrebaţi-mă mai degrabă când am de promovat un disc”, a zis Lady Gaga pe contul ei Twitter. La rândul ei, Lindsay Lohan a primit chiar oferte de 700.000 şi 900.000 de dolari pentru a apărea nud pe coperta revistei, iar Nelly Furtado a refuzat jumătate de million de dolari pentru a poza îmbrăcată sexi pentru aceeaşi publicaţie.

Printre celelalte vedete care au mai refuzat se numără şi fosta iubită a lui Mel Gibson, rusoaica Oksana Grigorieva, Jennifer Love Hewitt şi Melanie Brown (care i-a refuzat de cinci ori oferta de la “Playboy”).

În 2006, cei de la Playboy i-au propus actriţei Jessica Alba să pozeze “în costumul Evei”, doar că aceasta i-a refuzat imediat. Ulterior, cei de la revistă au făcut rost de o poză cu ea în bikini şi au pus-o pe copertă. Supărată foc Jessica a acuzat publicaţia că i-a violat drepturile personale.

Redactorii de la această revistă pentru bărbaţi nu au însă limite când vine vorba de propuneri. Vă vine să credeţi sau nu, dar până şi mama starului-adolescent Justin Bieber, Patricia, a fost întrebată dacă ar vrea să apară topless contra sumei de 50.000 de dolari. Aceasta a refuzat pe motiv că este foarte credincioasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton