Homepage  / Vedete străine

Ce vedete îl susțin pe Johnny Depp în procesul împotriva lui Amber Heard. Cine e de partea actriței

Ce vedete îl susțin pe Johnny Depp în procesul împotriva lui Amber Heard. Cine e de partea actriței
12

de Roxana Mirea,

Cele mai multe celebrități nu se pronunță cu privire la confruntarea din sala de judecată dintre Johnny Depp și Amber Heard, pe fondul procesului de defăimare pe care îl au în desfășurare. Totuși, câteva dintre ele au ales de partea cui să fie.

Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, pentru defăimare din cauza unui articol de opinie scris de aceasta în 2018 în Washington Post, în care a spus că a fost victima violenței domestice.

Acum, după ce ambii actori au depus mărturie la tribunalul din Fairfax County, Virginia, tot mai multe vedete împărtășesc care este opinia lor, cu doar câteva săptămâni înainte ca juriul să ia o decizie.

Johnny Depp v Amber Heard Trial – VirginiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12
[toc]

Ce vedete sunt de partea lui Johnny Depp

Chris Rock

Una dintre celebritățile care este de partea lui Johnny Depp în procesul împotriva lui Amber Herad este Chris Rock.

Chris Rock a urcat pe scenă în timpul etapei din Marea Britanie a turneului său mondial „Ego Death”, pe 12 mai, și ar fi discutat despre acuzațiile lui Depp potrivit cărora Heard și-a făcut nevoile în patul lui, potrivit Page Six.

Potrivit editorului digital britanic LADBible, comicul a spus mulțimii: „Credeți toate femeile, credeți toate femeile… cu excepția lui Amber Heard”.

El a adăugat apoi – aparent crezând afirmațiile lui Depp – „Ce naiba a luat? A făcut asta în patul lui!”

Amber Heard a negat că ar fi defecat în patul fostului ei soț.

Ireland Baldwin

Ireland Baldwin a numit-o pe Amber Heard o „persoană teribilă”, într-un Instagram Story în timpul procesului.

„Ideea este că știu femei care sunt exact așa„, a declarat la sfârșitul lunii aprilie fiica cea mare a lui Alec Baldwin.

Sunt manipulatoare și reci și se folosesc de însăși feminitatea lor pentru a face pe victimele și pentru a întoarce lumea împotriva bărbatului, pentru că trăim într-o societate în care este cool să spui că bărbații sunt toți cei mai răi și bla bla bla.”

Joe Rogan

Joe Rogan a condamnat-o pe Amber Heard în podcastul său, „The Joe Rogan Experience”, spunând că este o „doamnă nebună” și că acuzațiile ei „nu sunt adevărate”.

Urmăresc acest proces și este o poveste de avertizare despre cum să crezi în prostii, formându-ți în cap o narațiune de genul: „Suntem rebeli împreună””, a spus el pentru milioanele sale de ascultători.

Oameni care sunt pur și simplu manipulatori și plini de tâmpenii ca ăștia? [Comediantul] Doug Stanhope o cunoaște. Stanhope este prieten cu Johnny Depp. El a scris ceva… un mic eseu despre cât de nebună este ea, iar ea l-a amenințat că îl dă în judecată și cred că a trebuit să îl retragă.”

Bill Burr

Bill Burr a recunoscut la începutul lunii mai că nu a urmărit în totalitate procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard pentru că este „un fan prea mare al lui Johnny Depp” pentru a face asta. Totuși, el a spus că oamenii ar trebui să îi ceară scuze starului din „Pirații din Caraibe” dacă Amber Heard pierde.

Din ce am văzut, tipul distruge„, a spus comediantul, în vârstă de 52 de ani, în cadrul emisiunii „Monday Morning Podcast”, potrivit Mediate. „Și ceea ce este grozav în legătură cu asta, este că dacă el chiar o demască pe această femeie pentru că a mințit, mă întreb dacă toți acești oameni, care au acceptat pur și simplu minciunile ei despre el, își vor cere scuze cumva.”

Jennifer Aniston

Susținerea lui Jennifer Aniston față de Johnny Depp a fost mai subtilă decât a altora. Aceasta a acționat aproape imperceptibil prin intermediul contului ei de Instagram. Potrivit RadarOnline, starul din „Friends”, în vârstă de 53 de ani, a început să-l urmărească pe Depp după ce a început procesul, iar actorul i-ar fi întors gestul recent.

Ce vedete sunt de partea lui Amber Heard

Howard Stern

Nu la fel de multe celebrități i-au luat apărarea lui Amber Heard, dar Howard Stern nu s-a abținut și l-a criticat pe Johnny Depp pentru că a „exagerat” în timpul procesului. Legendarul prezentator de radio a declarat în emisiunea sa de pe SiriusXM la sfârșitul lunii aprilie: „Motivul pentru care a vrut să fie difuzat (n.r. procesul) – a vrut să fie televizat [pentru că] asta fac narcisiștii”.

„Cred că Johnny Depp este un narcisist uriaș și ceea ce vreau să spun prin asta este că – s-a gândit: „O să pun asta la televizor și pentru că sunt atât de convingător și pentru că sunt atât de deștept, sunt un tip minunat””.

Stern a continuat: „Dacă nu joacă – vreau să spun, joacă atât de mult, pentru că își scrie propriul material pe măsură ce merge mai departe. Știi, trebuie să-ți spun că se înșală. Nu ar trebui să dea asta la televizor sub nicio formă.”

Ellen Barkin

Ellen Barkin este pregătită să își arate sprijinul pentru Amber Heard acolo unde contează cel mai mult – în instanță.

Actrița din „Big Easy”, în vârstă de 68 de ani, va depune mărturie în numele lui Amber Heard, deoarece aceasta a afirmat anterior că Depp a fost abuziv cu ea când se întâlneau.

De asemenea, Barkin a dat o declarație în procesul lui Depp împotriva publicației The Sun în 2020, susținând că actorul ar fi aruncat o dată o sticlă de vin prin camera de hotel și că a devenit gelos și furios. Cu toate acestea, Depp a susținut că fosta sa iubită îi purta pică și că acuzațiile ei erau „neadevărate”.

Barkin și Depp au avut o relație de scurtă durată în 1994.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton