Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce vești proaste a primit Can Yaman după terminarea stagiului militar

Ce vești proaste a primit Can Yaman după terminarea stagiului militar

de Redactia Tvmania

Protagonistul serialului „Vis de iubire”, început la Happy Channel pe 22 ianuarie, nu este tocmai în cea mai bună perioada a sa din punct de vedere al carierei. după terminarea stagiului militar efectuat timp de 3 săptămâni în Izmir.

Actorul a aflat că serialul în care trebuia să joace alături de actrița Pinar Deniz, „Can Borcum”, a fost anulat. Inițial s-a crezut că proiectul a fost amânat din cauza unor declarații deplasate ale lui Can, dar și pentru că a fost plecat în armată. Însă producătorul Faruk Turgut, cel care a lucrat alături de „Vis de iubire”, a anunțat că proiectul a fost anulat. În schimb, Faruk va face o nouă comedie romantică, care va fi lansată în Turcia vara aceasta și sunt slabe șanse să-l coopteze pe Can în ea. 

Unul dintre cele mai de succes seriale turceşti din ultimul an, „Vis de iubire” („Erkenci Kuş”), a ajuns şi la noi luna aceasta, la Happy Channel. Protagoniştii – Can Yaman (pe care îl vedeţi şi la Pro Gold în „Parola: Te iubesc”) şi Demet Özdemir („Camera 309”) – îi joacă pe Can şi Sanem. El este partonul unei agenţii de publicitate, care ţine la principiile sale de viaţă şi mai ales la onestitatea celor din jur. Ea este noua sa angajată, o fată isteaţă, care e omul bun la toate în agenţie şi care cu timpul îşi arată calităţile de copywriter. Can şi Sanem se îndrăgostesc la prima vedere, însă relaţia lor este pusă la încercare de minciunile lui Sanem şi de intrigile celor din jur. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton