Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce job și-a găsit Iulia Frățilă în America. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV a lui Florin Călinescu

Ce job și-a găsit Iulia Frățilă în America. Cu ce se ocupă fosta asistentă TV a lui Florin Călinescu

de Redactia Tvmania

Iulia Frățilă a devenit cunoscută publucului din România după ce a ajuns să fie asistentă în emisiunea „Te uiți și câștigi”, show prezentat în urmă cu câțiva ani de Florin Călinescu la Pro TV. Vedeta tv, care a spus de ceva vreme „Adio!” României, duce în prezent o viață frumoasă în America.

După postul de asistentă la „Te uiți și câștigi”, Iulia Frățilă a fost coprezentatoarea emisiunii „Roata Norocului”. Vedeta, care are acum 45 de ani, a făcut parte și din echipa Prima TV, dar a ales să părăsească țara noastră și să se stabilească, într-un final, în Statele Unite.

Prima mutare pe care Iulia Frățilă a făcut-o împreună cu soţul ei, artistul plastic Radu Runcanu, a fost să petreacă o vreme în Spania; apoi, scrie Libertatea.ro, cei doi s-au stabilit în Statele Unite ale Americii.

În SUA, fosta asistentă a lui Florin Călinescu și-a găsit un job la un centru pentru copii bolnavi de autism din Texas. Ulterior, cu ajutorul diplomei de master în Psihologie pe care a obţinut-o în 1995, Iulia a devenit consultat ABA, o tehnică folosită în tratamentul copiilor diagnosticați cu autism.

„De 9 ani lucrez cu persoane cu tulburări din spectrul autismului în SUA. Ofer consiliere gratuită familiilor copiilor cu TSA pe durata crizei generate de COVID-19”, scria aceasta în aprilie 2020 pe pagina de Facebook Romania Autism Project by Iulia Runcanu.

Sursa foto: Libertatea

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton