Homepage  / Televiziune

Ce vom vedea în noiembrie la Minimax

Ce vom vedea în noiembrie la Minimax

de Redactia Tvmania

Iepurașul Bing, maimuțica Maimu sau prietenele din Heartlake City vin cu episoade noi în noiembrie, la Minimax. Iar în maratonul de luni, multe dintre personajele îndrăgite vor fi prezente de dimineață până seara, la ora 17.00.

 

„Bing”

PREMIERA: 04.11.2015 – ora 06.50

Iepuraşul Bing este un personaj adorabil şi căpos, care întâmpină provocările grădiniţei, cum ar fi îmbrăcarea, luarea micului dejun şi plimbările în parc, într-un stil special şi simpatic, cu simţul umorului.

 

„Lego – Prietenele din Heartlake City”

PREMIERA: 04.11.2015 – ora 19.00

Cât de importantă este prietenia? Noii noștri protagoniști vă vor ghida în Heartlake City, unde puteți intra în casele lor, puteți afla mai multe despre hobby-urile și distracțiile lor preferate. Deși cele cinci prietene au preocupări diferite, ele organizează multe activități în comun.

 

„Maimu vede, Maimu face”

PREMIERA: 12.11.2015 – ora 06.35

Cu eroii adevărați și figurile animate din Parada maimuțelor, poți deveni și tu un mare maestru al imitației. Fiecare episod ne prezintă câte un animal, pentru ca apoi să le imităm, să dansăm cu ele și în final să cântăm împreună în adâncul junglei, în deșert sau la Polul Nord.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton