Homepage  / Nu rata!

Ce vom vedea la HISTORY® în luna iunie

Ce vom vedea la HISTORY® în luna iunie

de Redactia Tvmania

Pe lângă seriile mai vechi care vin cu sezoane noi, cum ar fi „Oamenii mlaştinilor” sau „Pirații și comoara templierilor”, HISTORY® aduce în iunie și un show nou care-l are ca protagonist pe maestrul iluzionist Criss Angel.

Criss Angel

Criss Angel

„Criss Angel: Jocurile minții”

Vinerea, din 3 iunie, la ora 22.00.

Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni din lumea magiei, maestrul iluzionist Criss Angel transcende tradiţia şi ne prezintă perspectiva sa unică şi inedită asupra misticismului modern. În noul serial “Criss Angel: Jocurile minţii”, exclusiv la HISTORY®, magicianul aduce misterele scenei în stradă şi demonstrează public trucuri care estompează graniţa dintre realitate şi iluzie.

 

„Pirații și comoara templierilor”

Sezonul 8. Duminica, din 19 iunie, la ora 20.00.

Renumitul arheolog subacvatic şi aventurier Barry Clifford, alături de o echipă de elită de exploratori şi experţi, încearcă să elucideze un mister vechi de sute de ani. Echipa are acces în exclusivitate la o descoperire fără precedent: cinci corăbii de piraţi. Vor excava atât pe uscat, cât şi pe mare, în căutarea unei comori pierdute. Vor explora peşteri ascunse, cimitire, vechi structuri de piatră, vor urca munţi şi vor traversa jungla deasă, descoperind noi indicii ale unei enigme fascinante. E posibil să existe o legătură a Cavalerilor Templieri cu piraţii care făceau prăpăd la Boston şi New York şi, poate, chiar cu regale Solomon, creând astfel o punte între Ierusalim, Europa, Africa şi coasta de est a Statelor Unite.

 

„Oamenii mlaştinilor”

Sezonul 6. Miercurea, din 29 iunie, la ora 21.00.

În inima Louisianei se află cea mai mare mlaştină din SUA – o lume ascunsă unde natura este regină, iar omul se luptă s-o îmblânzească. Locuitorii acestui ţinut ostil urmează tradiţii care datează de 300 de ani, din vremea primilor pionieri. Aceştia sunt “oamenii mlaştinilor” – moştenitorii unor tradiţii de independenţă şi autodeterminare care fac din ei nişte adevăraţi americani. Cine poate prinde cel mai mare aligator din mlaştină? O recompensă de 10.000 $ ne va ajuta să răspundem când “Oamenii mlaştinilor” se întoarce cu al şaselea sezon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton