Homepage  / Articole

Ce vor Răzvan şi Dani de la Moş Crăciun

Ce vor Răzvan şi Dani de la Moş Crăciun

de Redactia Tvmania

Matinalii Antenei 1 au avut un 2011 încărcat: în ultimele luni au muncit 7 zile din 7, atât pentru „’Neatza”, cât şi pentru „X Factor”, show a cărui finală va avea loc pe 1 ianuarie. Aşa că pentru Noul An, Răzvan şi Dani vor... mai mult timp liber, au declarat ei pentru „TV Satelit” care apare pe piaţă vineri, 23 decembrie.

Munca lor intensă a culminat săptămâna aceasta cu mutarea efectivă în Mall-ul Afi Palace Cotroceni, de unde pot fi urmăriţi live 24 din 24 pe internet. Iar de Crăciun, Răzvan şi Dani sunt din nou pe baricadele „X Factor”.

“Sper că cineva a făcut răcituri, căci dacă de Crăciun nu am un CD cu Hruşcă şi nişte răcituri pe masă, îmi scade glicemia”, a glumit Răzvan.

Se mai miră cineva aşadar că matinalii Antenei îşi doresc pentru 2012 mai mult timp liber? “Vreau mai multe weekenduri “ale mele”. Şi mai vreau să urc din nou pe podium la cea mai dificilă cursă de hard enduro de pe planetă”, a povestit Dani pentru TV Satelit.

Pentru a afla lista completă de rezoluţii ale celebrilor reşiţeni, citiţi TV Satelit din 23 decembrie. Revista este însoţită de un calendar pentru 2012.


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton