Homepage  / Articole

Ce vrea Chef Hadad de la primul Top Chef al României

Ce vrea Chef Hadad de la primul Top Chef al României

de Redactia Tvmania

Un nou show de cooking va începe pe 5 noiembrie la Antena 1. De la 20.30, în fiecare luni telespectatorii vor putea urmări o luptă pe muchie de cuțit care se va da între 24 de bucătari care își doresc titlul de Top Chef al României. De departe cele mai mari exigențe se anunță a fi cele ale lui Chef Hadad, unul dintre cei mai respectați profesioniști în arta culinară din lume.

Cei peste 35 de ani de experiență în arta culinară, Chef al unor restaurante de mare prestigiu internațional distinse cu stele Michelin, cel mai bine plătit Chef din România sunt doar câteva dintre realizările lui Chef Hadad.

“Așteptările mele pentru viitorul Top Chef al României  se pot defini în câteva cuvinte: pasiune, determinare, creativitate,muncă”, a declarat Chef Joseph Hadad. ”Am acceptat fără ezitare provocarea oferită de Antena 1, având convingerea că experiența și cunoștiințele mele culinare acumulate de-a lungul a 35 ani de ani în acest domeniu conturează perfect formatul show-ului. Sper ca împreună cu colegii mei din juriu și cu concurenții  să oferim un adevărat spectacol culinar, și bineînțeles să găsim primul ”Top Chef” al României”, a continuat Chef Hadad.

Citeşte şi:

FOTO: Alina Puşcaş va fi gazda show-ului „Top Chef”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton