Homepage  / Vedete româneşti

Ce vrea să facă Elena Chiriac cu banii de la Survivor 2022

Ce vrea să facă Elena Chiriac cu banii de la Survivor 2022
7

de Roxana Mirea,

Elena Chiriac a luptat cu toate forțele la Survivor România 2022, de la Pro TV și chiar a ajuns în finală, alături de Alex Delea. Nu a câștigat marele premiu de la Survivor, dar asta nu în seamnă că nu s-a întors cu o sumă de bani frumușică din Republica Dominicană. Iată ce vrea să facă Elena Chiriac cu banii de la Survivor 2022.

Elena Chiriac ar mai participa la Survivor

Elena Chiriac a fost o concurentă de temut la Survivor România 2022 și a fost foarte aproape de a câștiga marele premiu. Ea s-a întors acasă din Republica Dominicană și spune că este puțin confuză în ceea ce privește realitatea și că are nevoie de timp să își revină. Totuși, a declarat că nu exclude posibilitatea de a mai participa încă o dată la Survivor.

În momentul acesta, am nevoie de o pauză în care să am puțin timp cu mine. Sunt destul de confuză în ceea ce privește realitatea pentru că sunt multe lucruri pe care le-am ratat, familia mea are multe lucruri să îmi povestească și este nevoie de timp pentru asta, iar eu am nevoie de puțin timp să îmi revin de la toate traumele pe care le-am acumulat la Survivor. În schimb, dacă am fost suficient de nebună să merg o dată la Survivor, e posibil să fiu suficient de nebună să merg și a doua oară”, a spus Elena Chiriac, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Ce-vrea-sa-faca-Elena-Chiriac-cu-banii-de-la-Survivor-2022.-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce vrea să facă Elena Chiriac cu banii de la Survivor 2022

Cu banii câștigați la Survivor România 2022, Elena Chiriac vrea să mobileze apartamentul în care locuiește, să își cumpere o mașină și să investească în tot ce înseamnă educația ei. Aceasta a plecat în Marea Britanie în anul 2018. A terminat Colegiul de Actorie la Londra, iar în prezent studiază la Universitatea de Business.

Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia”, a spus Elena Chiriac despre ce vrea să facă cu banii de la Survivor 2022.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton