Homepage  / Articole

Ce zice Dan Capatos despre Bianca Drăgușanu

Ce zice Dan Capatos despre Bianca Drăgușanu

de Redactia Tvmania

La două săptămâni după debutul noului sezon de la „Un show păcătos”, Dan Capatos a acordat un interviu cotidianului Evenimentul zilei, în care vorbește și despre Bianca Drăgușanu, fosta lui asistentă. Capatos a descris-o ca un exemplu clar de transformare dintr-un anonim într-un personaj media.

„Când Bianca a venit la noi era cunoscută ca presupusa iubită a lui Cătălin Botezatu și apăruse o dată în paginile tabloidelor, într-un reportaj tip paparazzi”, a spus prezentatorul de la Antena 1.

După cinci sezoane la „Un show păcătos”, Bianca a părăsit emisiunea motivând probleme de sănătate. Cu toate acestea, Capatos a tradus altfel plecarea asistentei lui:

„A început să aibă comportament de divă. Un comportament pe care noi l-am anticipat şi i l-am spus de la prima întâlnire. Din experienţele trecute ştiu că asistentele o iau razna la două – trei luni. Pentru că psihicul lor nu este pregătit să suporte o notorietate atât de mare. Din cauza notorietăţii ai parte de diferite asalturi din partea bărbaţilor cu bani. Nu a scăpat niciuna de sindromul acesta. În cele din urmă a atins-o şi pe Bianca, deşi târziu”, și-a descris Capatos fosta asistentă, care a fost înlocuită din mers cu Mădălina Pamfile.

Bianca ar putea reveni în emisiunea lui Capatos

Dan Capatos a spus că Bianca se poate întoarce la fostul ei loc de muncă, cu atât mai mult cu cât încă este în continuare angajata Antenei 1.

„Când sănătatea îi va permite, va avea oricând loc în emisiunea noastră. Dacă nu pentru postul de asistentă, pentru cel de reporter sau altceva”, a spus Capatos.

La începutul săptămânii, Bianca Drăgușanu s-a internat într-o clinică de ortopedie din Cluj, unde a fost operată la ambele picioare. Ea s-a externat după două zile,  iar printre primele mesaje transmite pe Facebook, Bianca a spus că se simte deja mai bine.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton