Homepage  / Vedete româneşti

Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca la TV: „A fost ceva groaznic”

Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca la TV: „A fost ceva groaznic”
8

de Roxana Mirea,

Andreea Esca este un model pentru mulți tineri care își doresc o carieră în televiziune. Totuși, nici ea nu a fost scutită de situațiile dificile pe micul ecran. Recent, prezentatorea TV a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde” și a dezvăluit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile.

Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o la TV

Andreea Esca are o experiență vastă în lumea televiziunii și se bucură de admirația multor oameni. Totuși, orice om greșește, iar Andreea Esca a fost pusă și ea în situații dificile pe micul ecran. Recent, vedeta a fost invitată la „Întrebarea Mesei Rotunde”, emisiune prezentată de Marius Manole. În acest context, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a dezvăluit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile.

E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. (…) A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Andreea-Esca-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum a ieșit Andreea Esca din încurcătură

Andreea Esca a avut prezență de spirit și a reușit să iasă imediat din încurcătură. Chiar dacă totul s-a petrecut foarte repede, vedeta a simțit că a trecut mult mai mult timp. În platou se afla invitatul care trebuia să intre pe subiectul 2, iar într-un alt studio invitatul pentru subiectul 1.

Andreea Esca i-a pus celui de-al doilea invitat întrebarea pentru subiectul 1. În momentul în care și-a dat seama că a greșit, prezentatoarea TV s-a întors cu fața la cameră și a repetat întrebarea, ca și cum i-ar fi adresat-o de la bun început primului invitat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton