Homepage  / Știri

Ce se întâmplă săptămâna aceasta la „MasterChef”. Mai sunt 11 concurenți

Ce se întâmplă săptămâna aceasta la „MasterChef”. Mai sunt 11 concurenți

de Redactia Tvmania

Provocări inedite îi aşteaptă pe concurenţii MasterChef şi săptămâna aceasta. Au mai rămas 11 aspiranţi la marele titlu şi la premiul de 50.000 de euro, iar ei vor trebui să demonstreze în continuare că au talent culinar şi că îşi merită locul în bucătăria MasterChef.

concurenti MasterChef

Ediţia de luni va debuta cu proba Cutia misterelor în care ingredientul principal va fi iuţeala de mână, adică furtul. Cei rămaşi în competiţie vor fi nevoiţi să fure câte un ingredient de la unul dintre colegi, pe care însă nu îl vor folosi. Această probă le va da bătăi de cap concurenților, dar vor încerca să facă faţă şi să le arate chefilor că merită să meargă mai departe.

Unul dintre ei va câştiga imunitate şi va fi nevoit în cea de-a doua probă de luni să îşi pună în dificultate colegii, alegându-le preparatul pe care aceştia îl vor găti. Va fi o probă surpriză în care concurenţii vor participa pentru prima dată activ la jurizarea tuturor farfuriilor.

Cel care va obţine cele mai proaste calificative pentru preparatul său va lăsa şorţul pe bancul de lucru şi va părăsi competiţia MasterChef.

Astfel, cei 10 concurenţi rămaşi vor fi relocaţi pentru o zi la 200 de km de Bucureşti, la baza militară Mihail Kogalniceanu pentru a le găti prânzul celor 250 de soldaţi români şi americani de acolo, proaspăt veniţi de la antrenament.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton