Homepage  / Știri / Televiziune

Cei mai apreciați comedianți români încheie sezonul 3 din „Comedy Club”

Cei mai apreciați comedianți români încheie sezonul 3 din „Comedy Club”

de Redactia Tvmania

Episodul „Best of” reunește cele mai bune numere de standup ale sezonului.

Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand-up a fost difuzat în exclusivitate la Comedy Central, începând din această toamnă. Acesta a cuprins 7 episoade care au putut fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30. Ultimul episod al sezonului este un Best Of al celor mai amuzante momente ale sezonului și va putea fi vizionat pe 8 decembrie, pe Comedy Central, de la aceeași ora.

Fanii comedianților români vor avea ocazia să revadă, într-un singur episod, numerele de stand-up ale lui Micutzu, Dan Badea, Cătălin Bordea, Ana Maria Calița și Radu Bucălae. Inconfundabilul Cosmin Nedelcu (Micutzu) va destinde atmosfera cu o serie de glume în premieră, dedicate regalității în România, iar Dan Badea va înveseli audiența cu povești despre petrecerile de odinioară din Vama Veche și despre vechile telefoane mobile. Inconfundabilul Cătălin Bordea va vorbi despre vacanțele ultra all inclusive și despre un clișeu al zilelor noastre: femeile și sesiunile de fotografii selfie. Radu Bucălae ne va aduce zâmbetul pe buze cu glume despre modul în care strănută oamenii. Ana Maria Calița va povesti publicului despre nepoata sa, dar și despre un subiect familiar tuturor: dependența de Social Media.

Toate numerele de stand-up prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton