Homepage  / Articole

Cei mai sexi bărbaţi din seriale

Cei mai sexi bărbaţi din seriale

de Redactia Tvmania

Duchovny, Whitfield, Fox

De la „Tânăr şi neliniştit” încoace, cu toţii am făcut pasiuni pentru câte un serial sau altul. Dacă la „Dr. House” ne uităm pentru umorul şi ironia fină a protagonistului, la „Anatomia lui Grey” ne-am uitat pentru poveştile protagoniştilor (OK, şi pentru Patrick Dempsey) , la „Californication”, „Spartacus”, „Lost” şi diverse altele ne uităm nu doar pentru subiectele interesante. Ne uităm şi pentru David Duchovny, Andy Whitfield sau Matthew Fox. Iată-i aşadar pe cei mai sexi actori din serialele difuzate acum pe micile noastre ecrane:

.

1. David Duchovny („Californication”)

Parcă Hank Moody e mai aproape de personalitatea lui David decâta fost Fox Mulder, nu credeţi?

Fruntea listei, trofeul, premiul cel mare nu puteam să îl oferim decât lui David Duchovny.

O dimineaţă de stânjeneală e mai bună decât o noapte de singurătate”, spune personajul lui din Californication. Cum să nu îl iubeşti? Şi mai ales, cum să nu îl iubeşti pe omul din spatele lui Hank Moody?! Nu numai că este cel mai sexi, dar David mai are şi o diplomă în Literatură şi o lucrare de doctorat pe care scrie „Magie şi Tehnologie în Poezia şi Proza Contemporană”.

Premiat cu două Globuri de Aur pentru cele două mari succese înregistrate în carieră, „Dosarele X” şi „Californication”, David Duchovny a năvălit pe micul ecran în 1987 o dată cu o reclamă la bere, apoi a apărut în câteva episoade din „Twin Peaks” şi a fost gazda-narator a unui serial TV erotic (poate de aici pofta lui nestăvilită de sex).

Notorietatea sa a purtat din 1993 până la „Californication” o singură etichetă, „Dosarele X”. Dar Fox Mulder i-a făcut loc lui Hank Moody, scriitorul deştept care se luptă cu lipsa inspiraţiei ajutat de alcool, mult sex şi ironie.

Şi unde mai pui că, după scandalul sexual din 2008, s-a întors la Tea Leoni, prima şi singura sa soţie, cu care este căsătorit de 11 ani!

.

2. Andy Whitfield („Spartacus”)

Rămânem pe HBO ca să urmărim încă două episoade din „Spartacus: Nisip însângerat”. Şi încă două. Şi încă două. Dar… nu ne mai daţi încă două? Aveţi răbdare, sezonul al II-lea este în producţie şi abia aşteaptă să ruleze. Andy Whitfield s-a întors pe platourile de filmare după lupta cu cancerul, din care a ieşit învingător.

Născut în 1974, în Marea Britanie, Andy Whitfield s-a mutat în 1999 în Australia, unde locuieşte şi acum împreună cu soţia sa şi cei doi copii. Deşi a apărut în multe seriale australiene, printre care şi „Fiicele lui McLeod” (difuzat la noi de Hallmark), s-a făcut remarcat abia cu primul său rol principal, cel din filmul SF „Gabriel”. Numele de Andy Whitfield, însă, a început să stârnească fiori pe şira spinării abia după scenele incendiare din „Spartacus”. Să sperăm că ingineria, profesia sa de bază, nu îl va fura niciodată micului ecran.

Şi avem veşti bune, chiar dacă se termină „Spartacus: Nisip Însângerat” (ultimul episod va fi diuzat de HBO vineri, 16 iulie), Whitfield ne-a pregătit şi un thriller, „The Clinic”, peliculă ce îşi aşteaptă lansarea din clipă în clipă.

.

3. Alexander Skarsgård („True Blood”)

Clasicele fantezii cu vampiri sunt, în mod clar, mult mai pline de substanţă cât timp Alexander Skarsgard figurează în ele.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård sau pur şi simplu Eric Northman din „True Blood”!!! Ce poate fi mai sexi decât un vampir nordic, proprietar al unui bar şi care a mai şi declarat că se bucură atunci când are de filmat dezbrăcat?! Poate îl mai ţineţi minte şi din 2005, când a jucat în „Revelations” şi în „The Last Drop”, dar producţia care l-a adus cu adevărat pe covorul roşu a fost „True Blood”.

Până şi Lady GaGa, una dintre cele mai puternice personalităţi ale momentului, şi l-a dorit lângă ea (ca să-l omoare până la urmă cu sânge rece în videoclipul „Paparazzi”!).

Pentru 2010, Alexander (care – trebuie totuşi să menţionăm – se iubeşte cu Kate Bosworth) are planuri mari, şi anume să primească aplauze şi procent din încasările pe care le vor înregistra „Metropia”, „Beyond the Pole” şi „Straw Dogs”.

Pe viitor ne se pregăteşte şi o peliculă „grea”. Actorul va juca împreună cu tatăl său, celebrul Stellan Skarsgård, în SF-ul semnat Lars von Trier, „Melancholia”.

.

4. Adam Rodriguez („CSI: Miami”)

Un împătimit al serialelor poliţiste, Rodriguez pare să îşi fi găsit locul potrivit în CSI Miami.

Înainte să aibă bafta de a intra în culisele „CSI Miami”, actorul latino Adam Rodriguez s-a întâlnit fugitiv cu sus-numitul David Duchovny pe platourile „Dosarelor”, dar acolo nu i s-a dat şansa să arate ce poate.

Ne bucurăm însă că a insistat. Între apariţia episodică din „Dosarele X” şi personajul care l-a consacrat – Eric Delko din „CSI Miami” – Adam Rodriguez a bifat roluri în  „Lege şi ordine”, „Roswell”, „NYPD Blue” şi altele. Între timp nu s-a ţinut departe de muzică, nu pentru a lua microfonul în mână, ci pentru apariţii în videoclipurile unor artişti precum Jennifer Lopez, Busta Rhymes, 50 Cent sau chiar în clipul dedicat preşedintelui Obama, „Yes, We Can!”.

.

5. Sherman Moore („Minţi criminale”)

Cariera de model încă în plină desfăşurare ne face să ne întrebăm: chiar are aproape 40 de ani?

Să ne ducem înapoi în timp şi să recunoaştem cu mâna pe inimă: multe dintre noi am vrut să avem parte de un shooting realizat de fotograful Malcolm Winters din „Tânăr şi neliniştit”. Timp de opt ani de zile, Sherman Moore ne-a ţinut aproape de povestea lui Malcolm, tot mai sexi cu fiecare episod, niciodată îmbătrânind aşa cum o făceau celelalte personaje.

Acum însă, respectivul fotograf a fost dat uitării. Pentru că la 39 (!!!!) de ani, Sherman Moore este mai atrăgător ca niciodată în rolul lui Derek Morgan, din „Minţi criminale” (serial transmis în România de AXN). Se pară că odată cu această producţie, actorul a găsit comoara de la capătul curcubeului şi luminile blitzurilor refuză să îl mai părăsească.

Bineînţeles, un rol de opt ani nu poate fi şters atât de uşor cu buretele. Iar cele care îl ştiaţi din „Tânăr şi neliniştit” aţi putut sesiza ironia dintr-unul din episoadele din „Minţi criminale”, când Derek este filmat uitându-se la un episod din primul său serial.

Cariera de model a început-o în liceu, iar înainte de a deveni actor a renunţat la idea de a deveni jucător de baseball (foarte bine a făcut!!), dar a apărut şi în videoclipul „How Many Ways” al lui Toni Braxton.

.

6. Matthew Fox („Lost: Naufragiaţii”)

Născut într-o fermă din Pennsylvania în 1966, Matthew Fox a făcut cunoştinţă cu camera în studenţie când a apărut într-un film de amatori.

La 25 de ani a jucat în „Wings”, un sitcom american produs de NBC. Numele lui a început să ne spună ceva abia după rolul din serialul „Party of Five” şi după ce a fost inclus de revista People pe lista celor mai frumoşi 50 de oameni din lume.

Dar cariera sa avea să ia o turnură impresionantă abia în 2004, odată cu rolul obţinut în „Lost”. Deşi s-a dus la casting decis să îl joace pe Sawyer, echipa de producţie a decis că Fox va primi rolul chirurgului Jack Shepard. Şi nu s-a supărat nimeni.

Ceea ce ne face să oftăm este că actorul a declarat de multe ori că, după „Lost”, nu va mai avea de a face cu televiziunea. Poate se va răzgândi totuşi.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton