Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Cei rămași” vine la HBO în locul „Urzelii tronurilor”

Serialul „Cei rămași” vine la HBO în locul „Urzelii tronurilor”

de Redactia Tvmania

Sezonul al treilea și ultimul din „Cei rămași” / „The Leftovers” va avea premiera la HBO în aprilie 2017, în luna în care de obicei intra „Urzeala tronurilor” care, după cum știm, și-a mutat premiera spre vară.

The Leftovers

Știrea a fost dată de creatorii serialului, Damon Lindelof și Tom Perrotta, pe rețelele sociale, de unde a fost preluată de site-ul Variety.

„Cei rămași” urmăreşte un grup de personaje după un eveniment inexplicabil în urma căruia 2% din populația planetei a dispărut fără urmă. Inițial, în primul sezon, povestea s-a desfășurat în Mapleton (New York), pentru ca apoi, în al doilea sezon, să fie mutată acțiunea în Miracle (Texas). Dacă primul sezon a avut audiențe mici, cel de-al doilea a mai ridicat cifrele, ceea ce a însemnat și un cec în alb pentru a se face și următorul sezon.

Povestea se mută din nou, în Australia de această dată. Actorul Justin Theroux își reia rolul Kevin Garvey și alături de el revin și Christopher Eccleston și Carrie Coon în rolurile Matt Jamison și respectiv Nora Durst. Și Liv Tyler revine, ca și Scott Glenn, Amy Brenneman, Margaret Qualley și Chris Zylka.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Carrie Coon („Cei rămaşi”) va juca în sezonul 3 din „Fargo”

„Cei rămaşi” va continua la HBO cu sezonul 3 şi ultimul

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton