Homepage  / Știri

Cel care l-a jucat pe Anakin în copilărie a renunţat la filme

Cel care l-a jucat pe Anakin în copilărie a renunţat la filme

de Redactia Tvmania

Actorul american Jake Lloyd (22 ani), interpretul lui Anakin Skywalker din prequelul „Războiul stelelor Episodul I - Ameninţarea fantomei” (1999), în care acţiunea se petrece în copilăria viitorului Darth Vader, se anunţa una dintre viitoarele senzaţii adolescentine de la Hollywood. Consecinţele apariţiei, însă, l-au făcut să renunţe la actorie, potrivit Daily Mail.

Lloyd avea lumea la picioare când l-a jucat pe Anakin la doar opt ani, însă el spune că după apariţia în film, viaţa lui a devenit „iadul pe pământ”.

Experienţa vieţii în lumina reflectoarelor l-a bântuit atât de tare, încât acesta şi-a promis să nu mai joace niciodată în vreun film şi s-a ţinut de cuvânt.

Așa arăta Jake Lloyd în 1999

“A fost oribil. Ceilalţi copii de la şcoală erau răi cu mine. Imitau sunetul unei săbii laser când mă vedeau. A fost o nebunie”, povesteşte Lloyd.

De asemenea, tânărul a rezistat cu greu la ritmul infernal al vieţii de star în Cetatea Filmului, amintindu-şi că, la un moment dat, ajunsese să dea şi câte 60 de interviuri pe zi!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton