Homepage  / Vedete străine

„Cel mai lung divorț din istorie” s-a încheiat. Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorţat oficial

„Cel mai lung divorț din istorie” s-a încheiat. Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au divorţat oficial

de Redactia Tvmania

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au finalizat în mod oficial divorţul, la peste 10 ani de la începerea procedurii, informează Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

Potrivit unor documente juridice depuse în instanţă, vedeta filmului ”Terminator” şi jurnalista americană au ajuns la o înţelegere care pune capăt în mod formal căsătoriei lor de 35 de ani.

Termenii partajului nu au fost daţi publicităţii, însă potrivit presei spaniole, Maria Shriver a obținut, astfel, nu mai puțin de 200 de milioane de euro, dar și multe alte bunuri.

Potrivit site-ului TMZ, specializat în ştiri despre celebrităţi şi primul care a publicat informaţia, procedura de divorţ a fost foarte anevoioasă din cauza patrimoniului cuplului şi a numeroaselor aspecte financiare care au trebuit negociate, menţionează AFP.

De ce au divorțat Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger, care au împreună patru copii, au decis să divorțeze în 2011, după ce femeia a descoperit că fostul culturist a făcut ”un pas greșit” în căsnicie și i-a fost infidel.

În 2011, Maria Shriver a descoperit că Arnold Schwarzenegger a avut o relație extraconjugală cu Mildred Patricia Baena, menajera casei lui, începută cu 14 ani înainte, dovadă copilul cuplului, născut în 1997.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton